Gigantikus anyahajó árnyéka haladt el a Nemzetközi Űrállomás alatt?

2017. április 3., hétfő




Egy interplanetáris faj csillagközi bárkáját rögzíthette az ISS felvétele?

Tényleg egy hatalmas anyahajó tűnik fel az ISS-ről nemrégiben közzétett legújabb videón?

Sokak szerint ugyanis valami nagyon nagy tárgy ólálkodik az űrállomás körül, és erre meg is van a bizonyíték a felvételen. Egy gigantikus, korong alakú árnyék látható ugyanis az ISS alatt.

Tény, hogy ami a videón látható, aligha magyarázható bármivel is, legalábbis az összeesküvés elméletek hívei szerint egyértelmű annak földönkívüli eredete.

De mit is látni pontosan? És valójában tényleg arról van szó, ami most a neten terjeng? Hogy egy hatalmas csillagközi bárka suhant el a Föld felett?

Ha igen, akkor hogyhogy nem vettük észre? Az ufó hívők szerint, ha az objektum valóban egy anyahajó volt, akkor az akár több ezer kilométeres átmérővel is rendelkezhetett. Azért nem láttuk mégsem a Földről, mert a sűrű légkör miatt nappal nem láthatóak a csillagok, így az űrben tanyázó anyahajó sem.

A szkeptikusok szerint azonban nem erről van szó, és az árnyék valójában a Hold a Földre vetülő árnyéka. Mások viszont az állítják, hogy a felvétel keletkezésének idején a Hold nem vethetett ilyen módon árnyékot.

"Mindenképpen szokatlan" - jellemezte a látottakat egy férfi, miután kielemezte a videót.

Ha valóban anyahajó, akkor mit akarhat tőlünk? És vajon kapcsolatba fog lépni a Földdel? Vagy egyszerűen csak elhúzott a Föld mellett?

A szkeptikusok meg vannak róla győződve, hogy ez egy mesterséges objektum, míg azok, akik nem hisznek az idegenekben, valamiféle árnyéknak, optikai illúziónak gondolják.

Mi az igazság?

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók űrhajó idgeenek idgeen


Megtekintések száma: 953211





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet