Gigantikus anyahajók keringnek a Nap körül? A NASA nem akarja, hogy tudjunk róluk!

2017. augusztus 25., péntek




Egyesek szerint a Napunk energiáját csapolják, míg mások szerint a Földet tartják megfigyelés alatt.

Létezhetnek olyan földönkívüli lények, melyek évezredek óta figyelnek minket, méghozzá a kozmosz azon részről, ahonnan soha nem gondolnánk.

A SOHO Napfigyelő műhold rengeteg olyan felvételt készített már az utóbbi időkben, melyeken egyértelműen feltűnnek bizonyos oda nem illő dolgok.

Legalábbis azt a NASA-nak és más űrszerveknek senki sem mondta, hogy azonosítatlan, láthatóan mesterséges szerkezetek lehetnek a Nap körül.

Ezek a tárgyak rendszeresen feltűnnek, és igen nagyméretűek is. Több ízben voltak már láthatóak egyes felvételeken. Napvilágot látott olyan felvétel is a csillagunkról, melyen egy hatalmas árnyék formájában volt jelen egy több ezer négyzetkilométeres anyahajó, mely éppen Napunk energiáját szívta el.

Már akkoriban felmerült annak az elmélete, hogy ezek valóban gigantikus méretű idegen űrhajók lehetnek. Feltehetően nem csak napenergiát használnak, hanem a Napból közvetlenül kiáramló részecskéket képesek hazsnosítani.

A SOHO műhold 2017 február 2-i felvételein az amatőr kutatók szerint újfent felbukkant egy rejtélyes űrjármű a Nap közelében.

Ha valóban idegen tárgyak, anyahajók, és kozmikus bárkák láthatóak a Nap körül, az rengeteg kérdés felvet.

Az egyik ilyen az, hogy ez hogyan lehetséges. Egyesek szerint egy Földszerű bolygó keringhet a Nap mögött, ugyanolyan tükörpályán, mint a Föld, ezért mindig a Nap takarásában van.

Más elképzelések szerint központi csillagunk közelében van egy kozmikus féregjárat egyik vége.

Néhány korábbi felvételen pedig még azt is felfedezni vélték, hogy az idegenek űrcsatába is bonyolódtak a féregjárat bejáratának birtoklásáért.

A Nap mindig is egyfajta kimeríthetetlen energiaforrás volt, és lesz is a jövőben, így sokan lehetségesnek tartják, hogy egyes földönkívüli fajoknak már most is a Napunkra fáj a foga.

Akadnak olyan világvége elképzelések is, melyek szerint a Földi élet végét majd az fogja jelenteni, amikor pár ezer év múlva egy idegen civilizáció Dyson-gömböt épít a Napunk köré, így vonva el az összes energiáját.

Így a Föld nem kap több napfényt, és először a növényvilág, majd az állatvilág, végül pedig az emberiség is kihal rajta.

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen nasa idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 35266





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet