Gnosztikus iratok mesélnek egy interplanetáris fajról, mely egykoron az univerzumot uralta?

2017. május 21., vasárnap




Az Archonokként ismert földönkívüli civilizáció volt a galaxis megalkotója?

A gnoszticizmust nem alapították, mindig is tanítások laza rendszere volt, nem intézményesült. Mint szellemi irányzat a 2-3. században virágzott, de a gyökerei nagyon régre nyúlnak vissza.

Olyannyira régre, hogy egyes gnosztikus iratok bizonyos rejtett utalásokat is tartalmaznak az univerzum teremtésére vonatkozóan, és szóba kerül egy titokzatos, teremtő faj is, melyeket csak archonokként említenek.

1947-ben Egyiptomban fedeztek fel egy titkos könyvtárat, tele iratokkal, melyek között voltak olyan gnosztikus, a többitől eltérő iratok, amik az idegenekkel, és azok múltbéli látogatásával kapcsolatos információkkal bírtak.

Egy ősi, vallási hitrendszer lehet ugyanis a kapcsolat az idegen fajokhoz, melyek egykoron az univerzumot teremtették, és uralták.

A gnosztikus hitnek az ősi időkben mindig is része volt az, hogy a lények és egyének az egységgé válásra törekedjenek, és halálukkor visszatérjenek a kozmoszba.

Azt mai tudományos ismereteiből sejthetjük, hogy a Naprendszernek kifejezetten fontos szerepe volt abban, hogy az emberi élet létrejött a Földön. Sokak szerint ez a folyamat nem természetes úton, hanem irányítottan ment végbe.

Az archonok hozták lére a Naprendszert a mai elrendezésben, vagy legalábbis rásegítettek arra, hogy úgy nézzen ki, ahogyan jelenleg, és a bolygókat a megfelelő pályára voltak képesek tolni egy fejlett szupertechnológia segítségével, mely főleg a kvantumfizika ma még megmagyarázhatatlan jelenségein alapult.

A Földön azonban nem tudtak megtelepedni, mert túlságosan mérgező volt számukra az oxigéndús légkör, ezért tovább álltak, hogy más világokat is megteremtsenek.

Csak több millió évvel később, az Anunnakik érkezése után alakult ki maga az emberiség, hiszen az Anunankik teremtettek minket a majomból és saját maguk genetikai kódjából.

Az archonok interdimenzionális és extradimenzionális lények voltak egyszerre, mindemellett interplanetárisak is. Ez utóbbi azt jelenti, hogy több bolygón volt jelen kolóniájuk. Az előbbiek pedig annyit takarnak, hogy képesek voltak több dimenzióban egyszerre létezni.

Sokan csak Istenkén hivatkoznak rájuk, vagy az Istenek isteneiként. Hiszen minket az Anunnakik teremtettek, de feltehetően az archonok az Anunankiknál is régebbi, és ősibb lények voltak.

Ezért alakult ki az a kép, hogy ők szórhatták szét az élet magvait az ősrobbanást követő kezdeti időkben, vagy ők voltak a legelső kialakuló civilizáció a végtelenségben.

Sok helyen teremtőként léptek fel, ezért, ha van élet máshol is - márpedig lennie kell - más kultúrák számára is istenekként tetszelegnek.

Ez pedig az összes vallás egy kozmikus közös pontja lehet...

OSZD MEG másokkal is! 

tudomány rejtély rejtélyek ősi idegenek idegen civilizációk ősi tudás össszeesküvés teremtő


Megtekintések száma: 216620





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet