Gravitáció volt az Apollo-10 kapszulában - bizonyíthatja, hogy a Holdra szállás csak megrendezett volt?

2017. április 9., vasárnap




Egy érdekes felvétel alááshatja az egész Holdra szállást.

Döbbenetes felvételek kerültek elő egy korábbi NASA misszióról. Az Apollo-10 munkálatai, és útja során készült az ominózus anyag, melyen valami olyan is látható, amit elsőre talán sokan észre sem vesznek.

Ha azonban nyilvánvalóvá válik, hogy mit is látunk, alapjaiban kérdőjelezzük meg az egész Holdra szállás-mítoszt.

Arról van szó ugyanis, hogy az 1969-es negyedik Hold misszió során jól kivehető, hogy a felvételen az űrkabinban jelenlévő asztronautára nem hat a súlytalanság.

Úgy is fogalmazhatnánk, hogy teljesen úgy viselkedik, mint egy gravitációs közegben.

Ez az összeesküvés elmélet hívők szerint egyértelmű jel arra, hogy a felvétel nem az űrben készült, hanem itt a Földön.

Az Apollo-10 nem szállt még le a Holdon, azt először az Apollo-11 tette meg nem sokkal azután. tehát adódik a kérdés: miért látható, hogy gravitáció hat az űrhajósra

Hiszen az űrben lehetetlen, hogy gravitáció legyen.

Az űrhajósoknak súlytalanul kellene lebegniük a végtelen űrben, ennek ellenére a videó magáért beszél.

Jól látható, hogy annyira gyorsan mozog az asztronauta, amely egyértelműsíti, hogy gravitáció hat rá, és nem súlytalan. Ez pedig csak itt lehetséges, vagyis a videó egyértelműen azt szolgálta, hogy az egész Holdra szállást meghamisítsák.

Ha ez így van, akkor az Apollo-10 felvételei egyfajta főpróbák voltak a nagy missió előtt.

Még az is látszik a megfigyelők szerint ahol az asztronauta elfordítja a vállait, majd egyszerűen elsétál. Ha bebizonyosodik, hogy a felvétel hiteles, és azt látni rajta, amit az óriási hatással lehet az űrutazásra.

A NASA szavahihetősége kérdőjeleződne meg.

Az összeesküvés elmélet hívei szerint soha nem is volt Holdra szálás, és az egészet csak megrendezték.

Az egészet egy filmstúdióban rendezték meg, a világ tudta nélkül. Egyes információk még azt is tudni vélik, hol volt ez a stúdió, noha a díszletek nagy része már abban az évben a felvételek készítése után megsemmisült, hogy soha ne derüljön ki az igazság.

Ezen elmélet azt is állítja, hogy az emberiség ugyan azóta már kijutott az űrbe, de majd 50 éve nem vagyunk képesek elhagyni a Föld körüli pályát, és valójában még a szomszéd égitestre se tettük le a lábunkat.

Annak idején az elméletet olyan sokan gondolták komolyan és igaznak, hogy az oroszok is bekapcsolódtak azokba a vizsgálatokba, melyek azt voltak hivatottak ellenőrizni, mi igaz a nagy Apollo csalásként emlegetett titkos átverésről, mellyel az egész világot megvezették.

Az eredményeket végül soha nem hozták nyilvánosságra.

OSZD MEG másokkal is!

nasa összeesküvés eltitkolt tények


Megtekintések száma: 22724





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet