Gyorshajtásért büntették meg a DeLorean vezetőt, mert az 88 mérföld per órával közlekedett

2017. június 8., csütörtök




Vissza szeretett volna jutni a jövőbe?

A Vissza a jövőbe ikonikus autójával, egy DeLorean-nel kaptak el egy gyorshajtót Kaliforniában.

A férfi azért büntették meg, mert az tartósan 88 mérföldes sebességgel hajtott.

A férfi feltételezhetően időutazást akart végrehajtani, ahogyan az azóta legendássá vált filmben is látta.

Spencer White eredetileg nemrég vásárolta a 80-as évekbeli gyártású autót, és azonnal ki akarta próbálni, hogy mi történik, ha 88 mérföldes sebességgel kezd vele száguldani. Őszintén megvallotta, hogy nem várta, hogy valóban megtörténik az időutazás, de titkon reménykedett benne.

Körülbelül 2 másodperce volt, hogy a legendás 88 mérföldes sebeséggel haladjon, mert utána azonnal észrevette a mögötte haladó rendőrautót, aki leintette őt.

Először azt gondolta, hogy a rendőr elengedi őt, mert viccesnek fogja találni, hogy egy DeLoreant állított meg 88 mérföldes sebességgel, azonban a humorra nem volt túlságosan vevő a rend őre, és a férfit gyorshajtásért büntették végül meg.

A férfi nagyon sajnálta, hogy nem jött be az időutazás. A filmben a 88 mérföldes sebesség elérésekor bekapcsol a fluxuskondenzátor, mely végül egy másik időpontba röpíti az autót és utasát.

Ez azonban nem így történt. Mindenesetre jó tudni, hogy vannak még igazi fanatikus rajongók, akik nem csak látták a Vissza a jövőbe című filmet, de hiszen az időutazásban.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség időutazás


Megtekintések száma: 198412





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet