Ha ezt a videót megnézed, akkor MINDENT megfogsz kérdőjelezni, amit eddig Marsról mondtak neked!

2023. július 5., szerda




A NASA alig 2%-át mondta el a közvéleménynek azzal kapcsolatban, hogy mi van a Marson...

Sokak szerint a Mars valójában nem az, aminek látszik. Vagyis egyáltalán nem egy elhagyatott, kietlen bolygó, hanem egy teljesen más arca is van, amit nem kötöttek a közvélemény és a média orrára.

Egyes sejtések pedig egészen odáig mennek, hogy a NASA-nak a hivatalos Mars missziói mellett léteznek titkos missziói és roverjei, melyek hivatalosan nem is léteznek.

Az alábbi videó alig 5 percben olyan kérdéseket vet fel, bizonyítékokat sorakoztat elő, mely után alapjaiban fogsz te is mindent megkérdőjelezni.

A NASA azt mondja, hogy hivatalosan is lehetett a Marson élet, legalább 4 milliárd évvel ezelőtt, és a felszínén megtalálható vízmosások is akkor keletkeztek.

Ez azért is érdekes, mert már több olyan NASA felvétel is létezik, melyeken egyértelműen látszik, hogy a felszínen napjainkban is folyik víz. Sőt, egy nagyobb bejelentésben már a NASA maga is belengette, hogy folyékony formában lehet jelen víz egyes helyeken, mely nyaranként megolvad és a domboldalakon leszivárog.

A videóban azt is megmutatják, hogy a Mars jégsapkái évről-évre változtak az évtizedek alatt, ami szintén nem csak vízjég de folyékony víz jelenlétét is felveti.

Arról nem beszélve, hogy olyan felszíni formák találhatók a planétán, melyeknél minimum a lehetősége felvetődik annak, hogy talán értelmes lények vagy civilizáció alkothatta azokat.

Szintén fontos tény, hogy a Marson naponta dúlnak homokviharok. Ezen homokviharok hihetetlenül pusztítóak.

Ezért adódik is a kérdés: a több milliárd, vagy több millió évvel ezelőtt keletkezett vízmosások, ha valóban olyan régiek, miért láthatóak még ma is a vörös bolygón?

Mindössze néhány száz, vagy ezer év alatt a homokviharok el kellett volna, hogy töröljék őket a felszínről...

A videó továbbá azt állítja, hogy valójában ezek a vízmosások és folyómedrek nem több millió évvel ezelőttiek, hanem akár napjainkban keletkezett felszíni vízmosások.

Ugyanis lehetetlen, hogy több millió év homokvihar eróziója ne temette volna be őket, vagy tüntette volna el ezeket.

Vagyis a NASA ebben a tekintetben óriásit hazudik a világnak, és talán csak a jéghegy csúcsát hagyják láttatni a közvélemény számára.

Ezek után nagy kérdés, hogy ki mit hisz még el a NASA-nak…

OSZD MEG másokkal is!

mars nasa idegenek összeesküvés élet a marson idegen civilizáció marsi civilizáció


Megtekintések száma: 81130





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet