Ha ezt megiszod minden reggel, olyan egészséged lesz, hogy évekig nem fogsz orvoshoz járni!

2018. szeptember 26., szerda




Mindannyian megpróbálunk egészséges és hasznos táplálékot fogyasztani, de gyakran egyáltalán nem vagyunk tisztában azzal, hogy adott étel mennyire képes a testünkre hatni vagy hogyan és mennyiben járulhat hozzá az egészségünkhöz.

Amikor a kurkumairól van szó – amiről már sok mindent hallottunk, meséltek, írtak és meggyőződtünk ennek a csodálatos fűszernek a hihetetlen előnyeiről, de ugyanakkor van még egy nagyon értékes tulajdonsága, segít fenntartani, formánkat, megszabadulni a zsírtól.

Csodálatos tulajdonságai vannak és a kurkuma mindenki számára elérhető. Egy nő az Egyesült Királyságban úgy döntött, kísérletet végez magán és minden reggel elfogyasztott egy kurkumát, amit előzőleg meleg vízbe beáztatott. Mindössze hét nap után észrevette a pozitív változásokat: javult az emésztése, az arca kisimult és reggel könnyebben ébredt. Amellett, hogy a kurkuma az egyik leghasznosabb fűszer, amely kiváló ízt és színt ad az ételeknek, ugyancsak jó hatással van a testre, gyulladáscsökkentő, antioxidáns és öregedésgátló tulajdonságokkal rendelkezik. A legfontosabb összetevő, amely mindezért felelős, a benne lévő kurkumin. Ennek az anyagnak köszönhetően a kurkuma vízzel keverve egy gyógyító ital, amelyet gyakran az egészség elixírjének neveznek.

Ugyanakkor nagyszerű karcsúsító ital a lustábbak számára!

Igyon mindennap egy pohárral, és akár 18 kg-ot veszíthet a súlyából el egy hónap alatt! Fontos, hogy éhgyomorra tegye! Próbálja ki csak 4 napig és eltűnnek az ízületi fájdalmai, a nagy hasa pedig a múlté. „A böjt hónapjában 42 kg-ot veszítettem el, csak a keverék ivása és a böjt- éhezés hatására.”

Felejtse el a nagy hasát! „Egy hónap alatt sikerült 42 kg-ot leadnom üres gyomorra fogyasztva, mikor ezt a régi kínai módszert használtunk…. Külső használatával a pikkelysömör 3 nap után eltűnhet. Keverjen össze kurkuma porral és a zsírt tegye a bőrére…” Belsőleg és külsőleg is hat.

A varázslatos bájital recept összetevői:

0,5 teáskanál kurkuma1 csésze forró, forralt víz (meleg tej is használható). Öntsük a kurkumara a pohár vizet, és keverjük össze. Ezt az italt a nap első részében kell inni. Reggeli előtt vagy után. Adhat hozzá egy csipet borsot, így a keverék jól felszívódik. Igya ezt az italt 2 hétig, majd 2 hét szünet. Ha ízesítni szeretnénk adhatunk hozzá egy kis citromot és mézet nagyszerűen használható megelőzésként és a kezelésként is!

A szervezetre gyakorolt pozitív hatása:

A szív egészségére.

A kurkatum megakadályozza a trombus kialakulását.

Javítja az emésztést.

Az emésztést és az anyagcserét normalizálni tudja.

Védi a májat.

Visszaállítja a sérült sejteket.

Könnyíti az visszér tüneteit.

Csökkenti a duzzanatot, és jobban enyhíti a fájdalmat, mint a Diclofenac gyógyszer.

A rák megelőzése is használatos. Ismeretes, hogy a ráksejtek szeretik a savas környezetet és a kurkuma lúgosítja a testet, megvédi az egészségét. Pozitívan befolyásolja a cukorbetegek egészségét. Az Auburn University 2009-es tanulmánya kimutatta, hogy a kurkuma javíthatja a cukorbetegek általános egészségi állapotát.

Fontos: Bár a kurkuma természetes antibiotikumként ismert és az ital alkalmazása során nincs ellenjavallat, ezért az ivókúra elkezdése előtt – konzultáljon orvosával.

Ha a cikk tetszett és szeretnél az oldal fejlődéséhez, sikeréhez hozzájárulni, kérünk, ne felejtsd el megosztani családtagjaiddal, barátaiddal. Köszönjük

OSZD MEG másokkal is!

Forrás: Tudásfája.com

egészség életmód


Megtekintések száma: 10979





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet