Ha ilyet tesztelt a Lockheed Martin 1999-ben, bele sem merünk gondolni, mit tesztelhetnek napjainkban!

2017. június 9., péntek




Nézd végig a felvételt a vállalat egykori fejlesztéséről, és teljesen le fogsz döbbenni, mire voltak képesek két évtizeddel ezelőtt. Mi lehet MOST, amiről nem tudunk?

Igazán látványos, és annak tekintetében egészen elképesztő az itt látható felvétel, hogy 1999-ben készült, a Lockheed Martin egyik próbaüzemében.

A felvételen látható szerkezet egy a Lockheed által csak MKV-nek (azaz Multiple Kill Vehicle, ami szabadfordításban annyit tesz, mint "taktikai gyilkoló eszköz, vagy többfunkciós, többtalálatos gyilkoló szerkezet") keresztelt eszköz, mely egészen bámulatos dolgokra volt képes már közel két évtizeddel ezelőtt is.

Az MKV program tehát sok évtizeddel ezelőtt is létezett, és futott projekt volt a vállalat berkeiben.

Eredetileg az amerikai kormány rendelte meg, hogy egyfajta rakétavédelmi program részeként ez legyen Amerika titkos védelmi rendszerének legfőbb eleme.

A szerkezetről már akkoriban is az a hír járta, hogy a kis eszköz nagyon erős kinetikus energia alapján működött, aminek segítségével felderíttet, és elpusztított bármit, ami az útjába került.

A neve onnan is ered, hogy egyszerre több célpont megsemmisítésére is alkalmas.

Különféle szenzorok és hajtómű fúvókák segítségével volt képes a tesztek tanulsága szerint manőverezni a levegőben.

Ha már akkoriban ilyen fejlett technológiára voltak képesek a Lockheed Martinnál, vajon mi folyhat a próbahangárjaikban napjainkban? Bele sem merünk gondolni...

OSZD MEG másokkal is!

érdekes hihetetlen érdekesség összeesküvés történelem titkos katonai kísérletek titkos katonai technológia titkos katonai program


Megtekintések száma: 99283





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet