Hamarosan bevezetik a biometrikus azonosítót, a fenevad bélyegét?

2017. március 18., szombat




Egy biometrikus elven működő fizetőrendszert akarnak bevezetni, mely véget vetne a készpénznek, és a lenyomozhatatlanságnak. Ráadásul a próféciák által sokat emlegetett fenevad bélyegeként az ember lelkét is eladnánk általa.

A végidők kezdetének újabb jele, vagy egy technológiai bravúr? Még nem tudni, de nagyon sokan viszolyognak attól a rendszertől, melyet éveken belül be akarnak vezetni, első körben Amerikában.

Egy olyan fizetési rendszerről van szó, melyhez nincs szükségünk többé a pénztárcánkra, sem a bankkártyánkra, vagy a telefonunkra. Egy sokkal egyszerű,, gyorsabb, és kényelmesebb módszerről van szó: a biometrikus azonosítóról.

A Chicago városban létrehozott, majd elsőként lefejlesztett rendszer az emberi vérkeringés, és vérhálózat alapján működik, és azonosít. Az ember tenyerében lévő érháló ugyanis teljesen egyedi, akár egy ujjlenyomat.

Ezt felhasználva pedig olyan egyedi "beléptető", és azonosító rendszert fejlesztettek ki, mely felismeri az embereket. Vagyis a fizetéshez egy szupermarketben a jövőben elég lesz a kezünket rátenni egy panelre, és az összeg levonódik a számlánkról.

Ennek a találmánynak ne mindenki örül, ugyanis több a második eljövetelhez kapcsolódó prófécia, de még a Biblia is megemlíti a végidőket, melynek kezdetén egy olyan biometrikus azonosító rendszert fognak bevezetni, amit a fenevad bélyegeként emlegetnek majd.

Az emberek ugyanis meg lesznek jelölve általa, hiszen az adataik virtuálisan lesznek tárolva, nem lesz többé készpénz, hogy megkerüljék a rendszert.

Akinek nincs biometrikus azonosítója, annak gyakorlatilag jövője sincs. Így esik majd minden ember áldozatául a fenevadnak, és a közelgő Antikrisztusnak, aki totális kontrollt akar majd élvezni az emberek felett.

A Jelenések 13:15–18 a legfontosabb rész a Bibliában, ahol a „fenevad bélyegéről” olvasunk. További utalásokat a Jelenések 14:9, 11, 15:2, 16:2, 19:20, és 20:4 versekben találunk.

Ez a bélyeg egyfajta pecsétként jelöli majd az Antikrisztus és a hamis próféta (az Antikrisztus szószólója) követőit.

Az emberek a hamis próféta (a második fenevad) miatt veszik majd magukra ezt a bélyeget. A bélyeg ténylegesen a kézfejre vagy a homlokra kerül majd, tehát nem csupán egy kártya lesz, amit a tárcájukban tarthatnak az emberek.

A Jelenések könyvével foglalkozó különböző kiváló bibliakutatók a legkülönbözőbb álláspontokra helyezkednek a fenevad bélyegének pontos mibenléte kérdésében.

A beültetett chipen kívül a feltételezések között szerepel valamiféle személyigazolvány, mikrochip, bőrbe tetovált vonalkód, illetve az Antikrisztus uralmához való hűséget tanúsító egyszerű jelölés is.

Ez lehet az első konkrét jele tehát, hogy valami kezdetét veheti, ami a világot majd a második eljövetelt megelőző szent háború felé sodorja, és az ínséges idők felé, ahol az Antikrisztus, és az ő sötét árnykormánya uralkodhat az emberek felett.

Legalábbis a próféciák, és a Bibliai szövegek azt mondják ki, hogy ezek a folyamatok mennek végbe, amint elérhetővé válik széles körben biometrikus azonosító, azaz a fenevad bélyege rákerül az emberekre.

rejtély rejtélyek összeesküvés vallás biblia új világrend második eljövetel globális kataklizma antikrisztus végidők


Megtekintések száma: 43480





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet