Hamarosan előkerülhetnek az Antarktisz alatti idegen civilizáció romjai: bejelentések várhatók!

2021. november 26., péntek




Modern Atlantisz, fejlett földönkívüli technológia. Hatalmas anyahajók lehetnek az Antarktisz jégpáncéljába fagyva?

Bonyolódó rejtély az Antarktisz körül

Az Antarktisz jelenleg az egyik legtöbb kérdést felvető kontinens az emberiség történelmében. Ugyanis a modern ember még soha nem pillanthatta meg a felszínét, így még mindig nem tudni, mi lehet a jégpáncélba zárva.

Ez persze rengeteg találgatást szült az elmúlt évtizedekben, melyek között akadtak igen érdekes teóriák is.

Azonban az egyik ilyen teóriára aztán idővel több közvetett bizonyíték is felmerült, és ahogy ezek az információtöredékek összeálltak, úgy vált egyre gyanúsabbá az Antarktisz.

Tény, hogy az Antarktiszról léteznek olyan térképek ma is, melyek jég nélkül ábrázolják azt. Ez rengeteg kérdést felvet: eredetileg a készítők honnan tudhatták ezt, mikor már sok ezer évvel ezelőtt megfagyott, így elméletileg erről nem tudhattak.

Piri Reis térképe az egyik leghíresebb ilyen térkép, melyen jól kirajzolódnak a partvonalak, méghozzá olyan elképesztő pontossággal, hogy az a műholdas felvételekkel összehasonlítva gépesen precíz.

Mesterséges struktúrák a Föld alatt

Több ismeretlen eredetű, de egyértelműen nem a természet által formált struktúra került már elő az Antarktiszon.

A kutatók rengeteg fotót, és műholdas felvételt tettek már ezekről az alakzatokról közzé. Titkos, bejáratoknak tűnő üregek, hatalmas, szögletesen felépített sötét nyílások, vagy óriási lépcsőfokok, teraszok.

Mind-mind arra utalnak, hogy létezett ezen a kontinensen egy olyan ősi civilizáció, mely több ezer évnyi kultúrát, kincset, és tudást halmozott fel, mielőtt egy ismeretlen kataklizma eltörölte őket.

Egyesek szerint az Antarktiszon élő egykori civilizáció valamiképpen kapcsolatban lehetett az egyiptomiakkal, mivel a jégpáncélba zárva - azok kiolvadása során - több olyan piramis kezdeményre bukkantak, melyek tagadhatatlanul magukon viselik az egyiptomi civilizáció sajátosságait.

Antarktisz = Atlantisz?

Nagyon sokszor felmerült már korábban, hogy az Antarktisz valójában Atlantisz szülőföldje, otthona is lehet. Ha ez így van, akkor az magyarázatot adhatna arra, miért nem találták meg azóta sem a legendás civilizációt.

Kapcsolatot ápolhattak más népekkel, azonban mivel nagyon nagyok voltak a távolságok, alig tudtak róluk a világ más pontjain. Gyakorlatilag az ausztrál népekhez hasonlóan picit elszeparálva fejlődtek, és élték a világukat.

Elképesztő mértékű építészeti, és csillagászati tudásra tettek szert, ami megkérdőjelezi emberi mivoltukat is.

A paleoasztronautika hívői azt gondolják, hogy idővel fény fog derülni az Antarktisz alatt szunnyadó civilizáció titkára, és hogy valójában emberek voltak-e vagy földönkívüliek.

Állítólag a jégpáncél alatt már többször kimutattak óriási, fémes objektumokat, melyekről egyelőre nem tudni, hogy pontosan micsodák.

Ha lehet hinni a szóbeszédeknek, akkor az sem lehet kizárt, hogy idegen, ősi anyahajók rejtőzhetnek a mélyben, melyek előbb vagy utóbb mindenki számára láthatóvá válnak. És akkor a világ előtt soha többé nem lesz titok, hogy kikkel osztoztunk a bolygónkon.

rejtély rejtélyek elveszett civilizáció antarktisz idegen civilizáció atlantisz


Megtekintések száma: 157335





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet