Hamarosan mindenkibe mikrochipet fognak ültetni?

2017. augusztus 27., vasárnap




Vészjósló jövő, ami mindenkivel meg fog történni!

A technológia fejlődésével egyre inkább előtérbe kerülnek az olyan technológiák, melyek egy esetleges elterjedés esetén alapvetően változtatnák meg az emberek életét.

Az egyik ilyen technológia az RFID chipek léte. Ezek olyan mikrochipek, melyek a bőr alá, vagy a szervezetbe ültethetők, és különféle információkat gyűjtenek be és raktároznak el "gazdájukról".

A jövő társadalmi rendszerei, és a komplett fizetési rendszer erre fog felfűződni.

Csak idő kérdése, hogy egy technológiailag ellenőrzött és kontrollált társadalom és egy egységes világállam jöjjön létre.

Ezen társadalom minden polgára mikrochipet fog a bőre alá kapni. Nem lesz kivétel. A csecsemők már az első néhány napos időszak alatt megkapják ezt a chipet, és a jövő mindenkire vonatkozni fog.

Sokak szerint ez lesz a fenevad bélyege, mivel a születendő embereket kivétel nélkül megbélyegzik ezzel a chippel.

Egyre több jel mutat afelé, hogy a biometrikus beléptetőt rendszerek és a chipek el fognak terjedni, sőt, rá fogják idővel kényszeríteni a lakosságot ezek használatára.

Napjainkban a készpénzzel való fizetés még egy lehetőség. Hamarosan azonban már a múlté lesz, és mindezek ellen szinte semmit sem tehetünk.

Az Európai Bizottság bejelentette ugyanis, hogy a készpénzes fizetéske korlátját majd lejjebb fogják vinni.

A szabályozás már jövőre, azaz 2018-ban érvénybe léphet, és egyértelműen a készpénzes fizetések felszámolására irányul az egész törekvés.

A határokat átívelő egységes szabályozás sokak szerint az Új világrend ördögi hatalmának ágyaz majd meg.

A hivatalos álláspont persze szépen hangzik. A gazdaságok “készpénzmentesítése” az egész világot foglalkoztatja, ugyanis hatalmas költséget spórolhatna meg az emberiség, ha a hatékonyabb elektronikus fizetésre állnánk át. 

Csakhogy az a "baj", hogy Európában a lakosság ragaszkodik a készpénzhez. Nem csoda, hiszen ez az egyetlen kézzelfogható formája.

A mikrochipek mellett a mikrochip technológia terjesztői szerint az szól, hogy megkönnyítik majd az életet. Könnyebb lesz fizetni, a rendszerben nyilvántartani és megfigyelni az embereket.

És ez az, amit valójában akar a világhatalmi elit, és azok, akik a népesség 95%-a feletti uralomra áhítoznak…

OSZD MEG másokkal is!

tudomány technológia összeesküvés fenevad bélyege


Megtekintések száma: 116266





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet