Hamarosan várható a Föld mágneses pólusváltása - megdöbbentő következtetésre jutottak a tudósok

2018. május 9., szerda




Beláthatatlan, ma még nem mérhető, fel sem fogható következményei lesznek. Még a mikrobák sem fogják túlélni?

Régóta figyelik már a Föld folyamatait, és a világ alakulását, ezért sokak szerint érdemes odafigyelni a tudósok jóslataikra, melyek kitérnek a világunk végére is.

A tudósok szerint ugyanis nagyon aggastó, mai a Föld folyamataiban zajlik.

Egyre több jel utal ugyanisa rra, hogy a pólusváltás tényleg váerható.

Érdekes adalék, hogy a hopi indiánoknak is van egy próféciája, mely egy pólusváltásról számol be, és elbeszél arról, hamarosan ez a pólusváltás állíthatja vissza a világ természetes egyensúlyát.

A hopi indiánok valaha, évezredekkel ezelőtt a Nagy Szellemtől kapták a megbízatásukat, miszerint őrizniük kell a Fekete-fennsíkot, amely e földrész spirituális központja. Amennyiben ez nem sikerül, úgy nem csak az ő népük, hanem a bolygó valamennyi népe súlyos sorsot fog átélni.

Ez maga a pólusváltás lesz.

Maxwell Brown és Monika Korte, a potsdami Német Geológiai Kutatóközpont munkatársai és kollégái a PNAS tudományos lapban bemutatott kutatásaikkal véget vetnek a spekulációknak: 

földtörténeti elemzésük eredményei ellentmondanak a várható pólusváltás elméletének.

Ezek szerint az elmúlt 50 ezer évben legalább kétszer lépett fel hasonló anomália az Atlanti-óceán déli része felett, de a mágneses mező mégis újra megerősödött, nem történt pólusváltás.

A rövid ideig tartó, tényleges pólusváltás fázisai lényegesen eltérő mintázatot követtek.

Átlagosan 250 ezer évente történik meg, legutoljára azonban 780 ezer éve volt, ez pedig azt jelenti, hogy nagyon is esedékes lenne.

A Föld mágneses pólusainak megcserélődése során minimum áramkimaradások következnének be, és legrosszabb esetben rövid időre - néhány évre, vagy száz évre - elveszthetné a Föld a mágneses mezejét is.

Ez pedig gyakorlatilag halálos csapás lenne az emberi faj számára.

A váltás folyamata már elindult, és a küszöbön állhat emiatt egy nagyobb kataklizma, mely a bolygónkat is átalakíthatja.

OSZD MEG másokkal is!

tudomány hihetetlen rejtélyek összeesküvés földünk pólusváltás rejtzély


Megtekintések száma: 52325





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet