Háromszög alakú űrhajót láttak Afganisztánban?

2017. május 21., vasárnap




Az idegenek stratégiai jelentőségű pontok felett jelennek meg? Figyelemmel tartanak minket? vagy a legendás TR-3B lenne bevetés közben?

Egyre nagyobb a valószínűsége, hogy valami készül. Ugyanis világszerte rendkívüli mértékben megugrott az elmúlt hetekben az ufó észlelések számra. Ennek pedig senki sem tudja az okát.

Feltűnő továbbá az is, hogy a stratégiailag fontos, vagy jelentős pontokon, mint például más országok repterei, bázisai közelében rendre felbukkannak ezek a bizarr alakú tárgyak.

Míg az országok egymásra gyanakodnak, addig az ufó szakértők és az összeesküvés elméleteik hívei szerint idegenek azok, akik megfigyeléseket végeznek ezeken a területeken.

Akadnak olyan teóriák, miszerint az egészet azért csinálják, mert ellenőrzésük alatt tartanak minket, és próbálnak megelőzni egy esetleges katonai konfliktust világszerte, mely egy újabb, harmadik világháborúhoz vezethet.

Nemrégiben így kapták lencsevégre azt a háromszög alakú, fémesen csillogó objektumot, mely szinte mozdulatlanul lebegett az égen valahol Afganisztánban.

Akadnak olyanok is, akik a háromszög alak miatt arra hívták fel a figyelmet, hogy talán a TR-3B titkos, szupertechnológián alapuló űrrepülőgép látható a videón, amint épp bekapcsolja az álcázó berendezését, térugrás előtt.

Bármi is látható a szóban forgó felvételen, egyre nagyobb számban kerülnek elő hasonló megmagyarázhatatlan anyagok. Valami tényleg folyik a fejünk fölött?

OSZD MEG másokkal is! 

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés titkos katonai projektek titkos katonai technológia titkos katonai program tr-3b


Megtekintések száma: 310755





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet