Hatalmas háború jöhet - 50 millió iszlamista rohanhatja le Európát?

2017. július 13., csütörtök




A migránsáradat csak a kezdet lehet?

Mi, geostratégiai szakemberek jól tudjuk, hogy a nagy háború küszöbén állunk - jelentette ki Davor Domazet Lošo volt admirális és Kolinda Grabar Kitarović horvát elnöknő tanácsadója.

Egy ilyen komoly tisztséget teljesítő és viselő ember nem szokott csak úgy a vakvilágba beszélni, érdemes lehet odafigyelni a szavaira, főleg ha azokat hosszú évek tapasztalatai alapján mondja.

Szavai szerint minden embert tisztelni kell, kivéve a migránsokat, akik azért jöttek-jönnek, hogy elpusztítsanak bennünket.

Szerinte szervezetten zajlik a migránsok áthozatala Európába, és nemrég az is kiderült, hogy Európa egyes országai agymosott módon részt is vállalnak ebben. Hatalmas hajókon hozzák át a fekete és színes bőrű bevándorlókat, akiket "kimentettek a tengerből".

Valójában azonban szervezett módon szállítják őket, és telítik velük Európát, ami már most zsúfolásig tele van nem kívánt bevándorlók hordáival.

A migránsok Németországba való tömeges érkezését és befogadását a kábítószer befecskendezéséhez hasonlította. Mint mondta, a bevándorlók áradata szétmarja a keresztény kultúra maradványait.

Nem egy kultúrából valóak vagyunk velük. Az iszlám mint vallás is gyökeresen eltér a kereszténységtől. Sok szakember szerint míg a kereszténység a felebaráti szeretetre épít, addig az iszlám egy "vehemens", háború alapú agresszív vallás. A kettő együtt egyzserűen sosem tudott jól működni, mikor azonos területeket fedtek le a bolygón.

Lošo úgy véli, idővel akár 50 millió millió migráns is érkezhet Európába, akiket 50 millió harcosnak nevez. Csoportokba verődnek Európa-szerte és mindenütt folyamatosan szaporodnak.

A keresztény identitás elvesztése nagy mértékben hozzájárul ehhez a jelenségéhez.

A burka ugyanolyan szimbolikus fegyver, mint a cirill írásmód Vukováron - fűzte hozzá a horvát elnöknő tanácsadója, majd folytatta:

– Az angolszászok egyik stratégiai terve, hogy a muzulmán migránsok halmozása által teljesen leigázzák Európát. A másik pedig, hogy tovább gerjesszék a németek és az oroszok közötti konfliktust.

Ami pedig az Európai Uniót illeti, a világ titkos uralkodói hozták létre, de miután semmilyen eredményt nem mutatott fel, szétesése elkerülhetetlennek látszik. A szétesését követő világ pedig még nagyon kérdéses, de ha így halad Európa rejtett leigázása, akkor egy Eurábiai kalifátus létrejötte sem zárható ki teljes mértékben.

Hiába aggatjuk ki, hogy Európa megtelt. A migráció még csak az elkövetkező 1-2 évben fog kicsúcsosodni, mikor masszív, kontrollálhatatlan tömegek fognak megindulni Keletről, és Afrikából.

Csak a független, keresztény identitású európai országoknak van némi esélyük a fennmaradásra és fejlődésre - vizionálja Davor Domazet Lošo, akinek a gondolatait a szerb média zavarosnak, ellentmondásosnak és paranoiásnak minősíti.

A legtöbb liberális médiához köthető szónok is hevesen támadja Davor Domazet gondolatait, pedig rengeteg igazságot mond, és előre megmondja, hogy Európának csak úgy lehet jövője, ha a még józan gondolkodású tagországok végre a sarkukra állnak, és megmentik Európát, Európa helyett...

érdekes érdekesség európa politika kataklizma bevándorlás


Megtekintések száma: 180987





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet