Hatalmas, piramis alakú ufóról készült felvétel egy utasszállító ablakából?

2017. május 10., szerda




A világ számos pontján feltűntek már. Nem tudni, hogy mik lehetnek, sem azt, hogy pontosan milyen technológián alapulnak, vagy, hogy milyen meghajtást használnak.

Az azonban bizonyos, hogy alapvetően nem emberi kéz által épített szerkezetekről van szó.

Ezek a hatalmas, sokszor több kilométeres átmérővel rendelkező piramis alakú tárgyak minden előjel nélkül képesek a semmiből felbukkanni, majd eltűnni. Mintha csak kámforrá váltak volna.

Ez sok ufó szakértő szerint egyfajta speciális részecske alapú álcázó berendezést feltételez, míg mások szerint az eltűnés pillanatában ezek a tárgyak meg is szűnnek létezni a tér adott pontján, magyarán teleportációt végeznek.

Időnként sikerül róluk képek készíteni, de ezek sohasem elég tiszták. Nemrégiben napvilágot látott egy felvétel, melyet egy repülőgép ablakából készítettek, pontosabban egy utasszállítóból.

Ezen a felhők között felbukkan egy gigantikus méretű piramis alakú tárgy.

A videó tanulsága szerint észre is veszik ezt a tárgyat az utasok, mert meglepett ovációt lehet hallani alatta.

Az esetet állítólag 2016 decemberében egy Hawaii felett elhaladó utasszállító egyik utasa rögzítette, noha a videóról azóta sem derült ki, hogy valódi-e.

Mi azért inkább azt mondjuk, hogy mivel nem megerősített a videó forrása - és a szkeptikusok szerint túlságosan tiszta a felvétel, olyannyira, hogy az már gyanús - érdemes kellő gyanúval kezelni.

Ugyanakkor, ha a videó nem valós, még abban az esetben sincs magyarázat azokra a piramis alakú tárgyakra, amiket az elmúlt években lehetett látni az égen.

Az ősi egyiptomi és egyéb piramisokra hajazó, azokat szimbolizáló űrhajóknak valamiféle célja van a légkörünkben? Ha igen, akkor mi?

Kiderül ez valaha, vagy csak akkor, ha ők is úgy akarják?

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés piramisok


Megtekintések száma: 69260





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet