Hátborzongató: démon által megszállt férfi őrjöngött a kórházban

2017. március 3., péntek




Vérben forgott, mintha valami zombi lenne. Az esetről videó is készült, mely nagyon felkavaró.

Felkavaró felvétel látott nemrég napvilágot, melyen egy olyan illető tűnik fel, aki szemmel láthatóan nincs teljesen tudatában.

A felvételen szereplő férfit ugyanis megszállta a gonosz, legalábbis ez terjed róla közösségi médiában, és a videó feltöltői is ezt állítják. A tényleg felkavaró videón a férfi vérben forgó arccal őrjöng, mintha valamiféle zombi lenne.

A videóm tanulsága szerint a férfi arcán egy hatalmas, lőtt seb tátong, melyet nem tisztázott, hogy hogyan is szerezett, de feltehetően átlőttek az arcán, oldalról.

Amikor behozták a kórházba, nem tudta már uralni a testét, és ámokfutásba kezdett. Ugyanakkor nem volt képes teljesen felegyenesedni, és csak furcsa mozgásokkal tudott haladni.

"Olyan volt, mintha egy igazi zombi lett volna. Nagyon megijedtünk!" - nyilatkozta egy szemtanú, aki látta az eseményeket.

Próbáld kommunikálni a felé siető orvosokkal, és mentősökkel, azok azonban annyira meg voltak rémülve a szituáció, és a látvány láttán, hogy eleinte nem merték megközelíteni a férfit.

A jelenlévők elmondása szerint tényleg tartottak attól néhány percig, hogy egy igazi zombi szituációba csöppentek.

A nővérek és más orvosok is láthatóan elrohannak a zombiszerű férfi közeléből az őrjöngés során, ezt a videó hátterében is lehet látni.

Nem tisztázott egyelőre, hogy a férfi milyen sérülésekkel került be a kórházba, és hogy azokat mi okozta. Egy azonban biztos: egy nagy lőtt seb volt az arcán,d e a golyó keresztülhaladt az arcizmain.

A videó készítői, és egyes szemtanúk szerint a férfinek az állkapcsa is el volt törve, de ezt nem erősítették meg az orvosok.

Több pletyka is szárnyra kelt az esettel kapcsolatban, az egyik egy meg nem nevezett forrás, aki azt állítja, hogy a férfin kifejezetten láthatóan a démoni megszállás tünetei, és hogy valójában ez volt a fő ok, amiért az arclövést kaphatta.

Korábban is voltak már hasonló, nagyon elfajult, vagy akár gyilkosságba torkolló ördögi megszállásos esetek, vagy olyan ördögűzések, ahol komolyabban megsérültek a résztvevők.

Egy másik összeesküvés elmélet szerint egy zombivírus támadhatta meg a férfit, akit elkülönítettek, és a kormány megpróbálja majd minden erejével eltusolni az ügyet, hogy a közvélemény ne szerezzen tudomást arról, hogy egyes szupervírusok képesek megtámadni az ember agyát, és a veszettséghez hasonló tüneteket előidézni a szervezetben.

Mi azonban fenntartással kezelnénk eme két teóriát, sokkal valószínűbbnek tartjuk, hogy nem minden az, aminek látszik, bár kétségtelen hogy a történtek kísértetiesen emlékeztettek egy valódi zombi szituációra.

érdekes érdekesség ijesztő durva


Megtekintések száma: 24383





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet