Hátborzongató dolgot talált egy család a vízmérő dobozban!

2017. június 17., szombat




Amikor felnyitották, idegen életformára hasonlító, amorf struktúra esett ki belőle.

A fotót eredetileg az internetre a család egyik legkisebb tagja, egy fiú posztolta ki, hogy azonosítsa valaki, pontosan mi is látható a felnyitott vízmérő dobozban.

Robbie elmondta, hogy a vízmérő dobozka már nagyon rég volt felnyitva, de nemrég a család úgy döntött, hogy újra kiporol mindent a házban, és alaposan megtakarítanak minden zegzugot és szegletet.

Amikor sorra került a vízmérő doboz, lepattintották a fedelét, és hirtelen mindenki hatra hőkölt.

Amit a doboz belsejében találtak az ugyanis minden volt, csak épp nem kosz.

"Sokkal inkább tűnt egy élő organizmusnak. Mintha valami földönkívüli lett volna" - állították utólag.

Mivel nem tudták mi ez, nem is mertek nagyon hozzányúlni. lefotózták, majd feltették a netre a képet, hátha valaki azonosítani tudja. Különféle vadabbnál vadabb teóriák láttak napvilágot a bizarr, amorf struktúra eredetéről.

Egyesek földönkívüli létformát emlegettek, mások egy eddig ismeretlen, de földi organizmust.

Az egyik legbizarrabb teória szerint ez a valami a vízből nőtte ki magát, és bizonyíték arra, hogy Ausztrália lakosságát - merthogy ott történt az eset - rendszeresen a vízen keresztül mérgezik.

Végül azok kezdtek el leginkább közel járni az igazsághoz, akik arra gyanakodtak, hogy ez a doboz egykor valaminek a fészke lehetett. bár minden szövet halott volt már a dobozban, élőlények élhettek benne.

Az egész a méhek műve. Méghozzá nem akármilyen méheké. Egy őshonos, Ausztráliába honos méh, a Tetragonula Carbonaria képes befészkelni magát mindenbe, és hasonló struktúrájú fészkeket kiépíteni magának és a kolóniának.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes hihetetlen érdekesség bizarr


Megtekintések száma: 56809





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet