Hátborzongató dolog derült ki szeptember 11-ről, ami mindent megváltoztathat!

2022. január 21., péntek




Egy brit imám napokkal a merénylet előtt tudott a egészről? Bizonyíthatja, hogy belső munka volt!

Az évezred legnagyobb terrortámadásáról nemrég olyan részletek derültek ki egy utólagos nyomozás során, mely gyakorlatilag mindent megváltoztathat.

Arról van szó, hogy olyan részletek és információk láttak napvilágot, amik azt bizonyítják, hogy egyesek már NAPOKKAL a merénylet előtt tudták, hogy mi is készül Amerika ellen.

A nyomozati anyag szerint egy brit származású - és ott élő - gyűlölet prédikátor megbízható forrásból értesült arról, hogy mire készül a terrorszervezet,mely elkövette a merényletet.

A kampókezéről is ismertté vált Abu Hamza al-Masrit két régi katonatársa hívta fel Afganisztánból négy nappal a merénylet előtt, és azt mondták, hamarosan valami nagyon nagy dolog fog történni.

A bírósági jelentés szerint a most 59 éves férfi ezt úgy értelmezte, hogy a terroristák támadni fognak.

Ezt azonban nem jelentette a hatóságoknak, állítása szerint azért sem, mert szerinte ebben az időben a londoni lakását bepoloskázták a rendőrök, így ők is hallhatták a figyelmeztetést.

Sőt, ez még nem minden. Egy óriási dolog is kiderült erről az imámról, mégpedig az, hogy feltételezhetően a brit MI5 titkos, és beépített ügynöke volt.

Ha így van, akkor azonban senki sem érti, miért nem jelentette végül az információt a feletetseinek, vagy ha valóban le volt hallgatva, akkor a brit titkosszolgálatok miért nem értesítették Amerikát a várható fejleményekről.

A férfit 2015-ben ítélték el az Egyesült Államokban terrorista bűncselekményekért és emberrablásért, jelenleg egy coloradói börtönben tölti életfogytiglani büntetését, de miután embertelen körülményekre hivatkozva panaszt tett, valószínűleg átadják egy brit fegyháznak.

A 2001 szeptember 11-i terrortámadás kapcsán mindenki ujjal mutogata másikra.

Több olyan verzió is napvilágot látott, miszerint napokkal, hónapokkal a támadás előtt voltak jelek, amiket a titkosszolgálat nem vett észre.

Egy biztos: a CIA és a titkoszolgálati szervek rengeteg szarvas hibát követtek el.

Ezen hibák pedig sokakban a mai napig felvetik a belső munka lehetőségét, miszerint valójában egy előre leszervezett, "megrendelt" támadás lehetett az amerikai kormány által.

OSZD MEG másokkal is!

bizarr történelem terror öszseesküvés terrortámadás belső munka


Megtekintések száma: 46361





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet