Hátborzongató felfedezés: halálunk után még 49 napig életben vagyunk?

2023. február 19., vasárnap




A tudósok nem hitték el az eredményeket, és a jelenség okát!

A tudományt régóta foglalkoztatja az, hogy mi történik a halál pillanatában, és hogy ténylegesen létezik-e olyan, hogy emberi lélek.

Míg a mainstream tudomány egyelőre nem talált rá bizonyítékokat, más kutatások kimutatták, hogy a lélek súlya, az a bizonyos 21 gramm ténylegesen mérhető, kimutatható.

A tudósok egy része ezen az állásponton van, és hisznek abban, hogy az emberi lélek és a tudat a halál után tovább él, és egy asztrális síkra emelkedik elhagyva a hús börtönét.

Ekkor a léleknek lehetősége van még, itt maradni a földön, elbúcsúzhat a szeretteitől, megnézheti akár a temetését is, mielőtt távozna tiszta energiaként az éterbe.

A tudósok rengeteg testet kívüli élményt vizsgáltak meg, több ezer beszámolót tanulmányoztak át, melyek olyanoktól származnak, akik elveszítették szeretteiket.

Ezen élményybeszámolók sok támpontot adtak nekik, hogy modellezni elhessen a lélek "vándorlását" miután elhagytuk a tetsünket.

Egyes feltételezések szerint 49 nap áll rendelkezésére a léleknek, hogy itt kószáljona Földön, és nyomon kövesse a való élet eseményeit.

Ezért van az, hogy ezen időszak alatt gyakran számoltak be arról a Földön hátrahagyott szerettek, hogy furcsa dolgok történtek velük, és érezték az elhunyt folyamatos közelségét.

A lélek kap egy kis időt és még itt maradhat a földön, nem muszáj neki hazamenni a fényhazába.

A 49 nap arra áll rendelkezésre, hogy a halott személy lelke mindent elrendezzen maga körül, és lassan elbúcsúzzon a földi életétől, szeretteitől.

Ezután bezárul a kapu, melyen átjuthat a fényhazába.

Ha ez megtörténik, akkor beszélhetünk arról, hogy egyes emberek nem képesek igazán meghalni, és lelkük szellem formájában kezd kísérteni a Földön örök időkig, vagy addig, míg minden elintézetlen dolguk el nem intéződik.

Ezt követően újra tudnak távozni, és eggyé válni a fénynél az univerzumban.

OSZD MEG másokkal is!

paranormál szellemek tudomány rejtély rejtélyek túlvilág


Megtekintések száma: 121336





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet