Hátborzongató: így folynak illuminátusok beavatási szertartásai

2017. augusztus 21., hétfő




Így folynak a titkos beavatási szertartások a világ legrejtélyesebb titkos társaságában.

Az illuminátusokkal kapcsolatban rengeteg különféle városi legenda és félinformáció kering az interneten

Azt beszélik róluk, hogy a világ állandó befolyásolásában komoly szerepük van, és az utóbbi több száz év nagyobb háborúiban mind szerepet játszottak valamilyen módon. 

Ez a titkos társaság attól sem riadt vissza, hogy a pestist elterjessze Európában, vagy hogy kirobbantson egy világháborút.

Rengeteg szóbeszéd szól továbbá arról is, hogy milyen is az élet az illuminátusok tárasságán belül, mint megbecsült tag.

Az újoncok különféle beavatási szertartásokon esnek át, melyek javarészt titkosak, és egy egész életre szólnak.

A névtelen szerző elmeséli továbbá, milyen hajmeresztő próbákon kellett keresztülesnie . ... A terem közepén csontvázakból rakott oltár állt . Nyolc óránként szörnyű, gyászfátyolos fantomok suhantak át a szobán és hirtelen feltáruló szakadékokba zuhantak . Ilyenkor bűzös szag rontotta meg a levegőt . Végül két ember jelent meg a jelölt előtt .

"Úgy érezte, hogy ezek a halál szolgái . Homlokát vérrel itatott szalaggal kötötték el, nyakára amulettet akasztottak, ruháját leszedték róla és meztelen testére vérrel keresztetek rajzoltak .

Egy fehér ruhás szellem vörös szalagot kötött a nemi szervére . Ekkor öt fegyveres, rongyos és véres alak sietett feléje . Ruháit felkapták a földről és elégették . ... Eskütétel után emberi vérrel fürösztették meg a jelöltet, s ugyanabból a vérből ivott egy pohárral, hogy ezen keresztül mágikus kapocs kösse össze a rend tagjaival." - áll egy beszámolóban, melyet állítólag egy olyan ember írt, aki korábban tag volt.

Elmondása szerint ha valaki belép, onnan soha többé nem léphet ki, és ha beszélni mer, nem egyszer előfordult már, hogy balesetnek álcázva eltették láb alól.

Farkastörvények uralkodnak a tagságon belül, és az újoncoknak megdöbbentő megpróbáltatásokon, bizalompróbákon kell átesniük azért, hogy bizonyítsák a vezetés számára, hogy nem árulók, és a későbbiekben is lojális tagjai lesznek az illuminátusoknak.

A tagok toborzásában segített a misztifikálás. Mindegyikük kapott a beavatásakor egy titkos nevet, vagy másként harci nevet. Ezek a nevek nem keresztény nevek voltak. A földrajzi neveket is titkos nevek helyettesítették, és helyettesítik napjainkban is kódolt üzeneteikben.

Minden felvilágosultnak szellemi vitát kellett folytatnia a névadó patrónusával, sőt ezen felül havonta kötelező irodalmat kapott a rendbéli elöljárójától, amiben a felvilágosító és deista művek egyre nagyobb szerepet kaptak.

Ma is nagyon nehéz bekerülni, ugyanis csak olyan embereket fogadnak el tagukként, aki eleve bizonyít, és az összes bizarr beavatási szertartáson megállja a helyét, és kitartó.

Ha viszont valakinek sikerül, akkor ő is bekerül a világ egyik legnagyobb titkos társaságába, mely évezredeken át dróton mozgatta a világtörténelem szálait.

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés illuminátusok háttérhatalom titkos társaságok


Megtekintések száma: 103755





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet