Hátborzongató momentum: kísértetként jelent meg saját temetését az elhunyt!

2023. február 18., szombat




A kép 1955-ben készült Arnold DeRose búcsúztatásakor. A férfi 76 évet élt és veseelégtelenségben hunyt el. 

A fotót hosszú éveken keresztül őrizgette a család, mikor is az egyik dédunoka Joseph Dobrean az emlékek között kutakodva ráakadt a rég nem látott felvételre.

A kép 1955-ben készült Grass Valley városában California államban. „Egyből feltűnt hogy valami nem stimmel!” Mondta a 45 éves férfi és jobban szemügyre vette a képet.

„Először nagyítóval nézegettem, majd a digitális technológiáknak és a modern kor vívmányainak köszönhetően alaposabban is megvizsgálhattam. Akkor már nem csak azt tudtam biztosan hogy a fényképen egy kísértet is szerepel, hanem azt is hogy az a dédnagyapám.”

Elsőre fel sem tűnik hogy a tömeg előtt felravatalozott koporsón egy idős ember ül, igaz csak a körvonalai kivehetőek és azok is eléggé életlenek, de felnagyítva és kellő mértékben kontrasztosítva egyértelművé válik hogy valóban szerepel még valaki a csoportképen.

A szkeptikusok mindig ugyan azt mondják. Fotózási hibáról beszélnek, vagy nem ritkán egyszerű hamisítványnak titulálják ezeket az úgynevezett kísértetfotókat.

Vajon Mr DeRose szelleme valóban jelen volt 1955-ben akkor és ott?

Vagy csak Joseph Dobrean nevetséges tréfája lenne az egész? Sajnos manapság rengeteg álkísértetfotó lát napvilágot különböző képszerkesztő programok és azok felhasználóinak köszönhetően.

Néha a szakértőkön is kifognak a jól sikerült hamisítványok. Ezt azonban sokan kétlik illetve cáfolják, ugyanis a közelmúltban újabb szakemberek vizsgálták meg a fotókat, és nem találtak semmilyen furcsaságot, mely átverésre, fotómanipulációra utalna.

paranormál szellemek túlvilág kísértetek ijesztő hátborzongató


Megtekintések száma: 90790





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet