Hátborzongató titkokat árult el Roswell kapcsán egy CIA ügynök a halálos ágyán!

2017. június 6., kedd




Utolsó vallomásában beszélt az 51-es körzet Roswell-incidensben betöltött szerepéről is.

Egy volt CIA ügynök megdöbbentő vallomása borzolta fel a kedélyeket, melyben olyan titkokat árult el a roswelli ufószerencsétlenségről, melyeket eddig nem lehetett tudni.

Többek között még a hírhedt 51-es körzetről is beszélt.

halálos beteg volt a férfi, és már egy ideje haldoklott, amikor úgy döntött, nem hagyja, hogy sírba szálljon a titka vele együtt.

Ugyanis elmondása szerint olyan dolgokat látott, amik alapjaiban határozzák meg a világot majd, ha kiderül minden arról az ominózus éjszakáról 1947-ben, Roswell közelében.

Ő ugyanis azt állítja, hogy nem csak hogy repülő csészealj volt az, ami aznap lezuhant az égről, de idegenek irányítottak. Látta a földönkívüli testeket, és köztük voltak olyanok is, akik éltek.

A roncsokat és a testeket az 51-es körzetbe szállították Fort Worth-ön keresztül, az éj leple alatt. Olyan, civilek által ritkán járt útvonalakon közlekedtek, ahol kevés szemtanú van, és azok sem sejtenek semmit a hatalmas konvojjal kapcsolatban.

Az esetet követően a hadsereg és a CIA már tudta, hogy nem egy orosz kémrepülőt sikerült kilőniük, mint ahogya korábban gondolták, hanem valami mást. Egy másik világ küldötteit.

Őt magát azért küldték ki a terepre az 51-es körzetbe, hogy képet kapjon a titkos misszió állapotáról, és jelentse azt Dwight Eisenhower elnöknek.

a CIA a legnagyobb titokban akarta tartani az egészet, mivel más idegen fajok léte az emberiséget valósággal sokkolta volna. A 77 éves volt ügynök a halálos ágyán mesélte el, hogy nem csak az Air Force One, és az elnök, valamint a teljes vezérkar tudott róla, de a CIA egyes felsőbb szintű divíziói is.

Járt az 51-es körzetben, és hihetetlen dolgokat látott. Élő, idegen lényeket is. elmondása szerint többet is, mert a legénység tagjai közül nem mindenki halt meg.

Az 51-es körzet akkoriban is jól védve volt. Mindenfelé talpig felfegyverzett őrök és katonák rohangáltak, és nagyon nagy volt a nyüzsgés, mivel az emberiség gyakorlatilag szembesült azzal, hogy mások is vannak rajta kívül.

Képünk illusztráció

Azelőtt az amerikai kormány csak sejtette, de nem volt biztos benne, hogy az ufó jelenség valós.

Az információk szerint Dwight Eisenhower egyfajta üzenetet kapott ezektől az idegenektől az 51-es körzeten keresztül, hogy a jövőben valamikor egy földönkívüli invázió közeleg, erre pedig közösen fel kell készülnünk az ő segítségükkel.

Ez lehet ma is az igazság embargó legfőbb tétele és alapja.

Egy invázió, mely a jövőben fog valamikor bekövetkezni állítása szerint, és melynek a puszta ténye is pánikba és káoszba taszítaná az emberi társadalmakat.

A volt CIA ügynök azt is elmondta, hogy az 51-es körzettől nem messze lévő S4-es körzetben is járt, ahol szintén katonai felhasználására szétszedett földönkívüli technológiának volt tanúja.

A legtöbb ufó szakértő szerint hiteles a CIA ügynök vallomása, mivel az által elmondottak egybevágnak számos előkerült titkos dokumentummal.

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés roswell


Megtekintések száma: 76603





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet