Hátborzongató videó egy szellemalakról, aki épp öngyilkosságot követ el?

2016. december 27., kedd




Egy bizarr felvétel került elő, melyen a csodálatos táj idillikus látványát valami hirtelen megtöri. Egy titokzatos, szellemszerű alak, aki elugrik a sziklafal tetejéről. Öngyilkosságot rögzített a kamera, vagy egy szellemet?

Az Okinawa területén álló egyik magas szikla épp egy óriási szakadék szélével határos. A látvány azonban ezekből a magasságokból egyszerre elképesztő, és szívmelengető, főleg a magasságok, és a gyönyörű kilátás szerelmeseinek.

Ugyanakkor a hely az egyik legkedveltebb hely az öngyilkosok körében is. Egy picit az öngyilkosok erdejéhez lehetne hasonlítani ezt a helyet.

Rengeteg ember lelt már itt rá a halálra, mint végső megoldásra, mely kijuttatta őket elkeserítőnek gondolt életükből.

2007-ben egy férfi látogatott el ide barátaival. Az elképesztően szép látványt akarták felvenni kamerára, mintegy örök emlékül a későbbiekre.

Nem az öngyilkosság gondolata vonzotta őket oda, mint oly sokakat. Miközben a tájat örökítették meg, a kamera valami olyat rögzített, amit talán nem kellett volna.

Miközben fordul a kamera, és a férfi egyik barátját kezdi venni, és a mögötte elhelyezkedő tájat, egy pillanatra látszik, ahogyan egy sötét, elmosódott alak áll a sziklafal peremén, majd hirtelen leugrik.

A felvétel többé, később készült rézén már nincs jelen ez a titokzatos alak, tehát nem valamiféle sziklafal szélén álló fáról van szó.

A férfi és a barátai utólagos elmondása szerint a videót már otthon nézték végig, akkor döbbentek le, hogy mit is vettek videóra.

A hatóságokkal is felvették a kapcsolatot, azonban itt egy kísérteties csavart vett a történetük. Ugyanis a hatóságok elmondása alapján nem találtak testet a tengerben a sziklák között, és nem is jelentettek rejtélye eltűnést, vagy öngyilkossági szándékot aznap, vagy az azt megelőző, illetve azt követő időszakban.

Azonnal felvetődött annak a lehetősége, hogy a videón látható alak talán már akkor sem élt, amikor leugrott, és valójában egy szellem öngyilkosságát sikerült filmre venni.

A szellemek, kísértetek egy részének esetében ugyanis gyakori lehet, hogy a halálukat újra és újra átélik, főleg akkor, ha elvarratlan szálakat hagytak maguk után, és nem képesek tovább lépni a túlvilágra.

Valóban szellemet rögzített a kamera? Vagy csak egy tragikus öngyilkosságot?

paranormál kísértet szellem szellemek rejtély rejtélyek túlvilág kísértetek bizarr ijesztő


Megtekintések száma: 77686





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet