Hátborzongató videó: felugrott a cápa egy hajó fedélzetére, és kitört a pánik!

2017. július 30., vasárnap




A Long Island partjai mentén készített felvételen a hajón lévők ijedt kiáltozásait hallani, amint egy cápa szabadul el a hajón.

Nem mindennapi látványban lehetett része egy unott kis halászhajó legénységének, amikor váratlanul teljesen megdöbbentő módon egy cápa ugrott ki a vízből a fedélzetre.

Az eset a horror klasszikus Cápa című filmet idézte sokak számára, és lett is nagy riadalom a hajó fedélzetén vergődő cápa miatt.

A szóban forgó makócápa végül uszonyával beszorult a hajó korlátjába, és megállt az ámokfutás, szerencsére senkinek sem lett baja. Az eset Ling Island partjainál történt.

A felvételen hallatszanak a hajón rekedtek riadt kiáltásai, és látszik, ahogyan a cápa véres szájjal kapálózik a hajón.

Szó se róla, hátborzongató látvány. Olyan, amivel nem szívesen találnánk szembe magunkat egy hajón. A makócápa mérete meghaladhatja a 3 métert is, és azon cápafajok közé tartozik, amelyek számlájára emberek megtámadása is írható, tehát a hajón utazók számára is veszélyes lehetett volna.

A cápa szája egyébként azért lett véres, mert a vergődése közben többször is beleharapott a korlátba, hogy kiszabadítsa magát.

Végül a cápát a hajó kapitánya és a többiek szabadították ki. Kötelet tekertek a hal uszonya köré, a fejét pedig az óceán felé húzták, így vissza tudott zuhanni a vízbe.

Sokan azt jegyezték meg az esettel kapcsolatban, hogy rendkívül riasztó a gondolat, hogy akár el is kaphatott volna valakit a vízből kiugró bestia, ha valaki épp rossz helyen ült volna a hajón.

OSZD MEG másokkal is! 

érdekes hihetetlen video érdekesség bizarr cápa


Megtekintések száma: 98852





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet