Háttérhatalmi társaságok védték évszázadokon át az emberiség eltitkolt eredetét?

2023. április 10., hétfő




A titok hátborzongatóbb mindennél...

Léteznek a világban olyan leletek, melyek egy olyan ősi, hivatalosan meg nem történt múltról árulkodnak, melyek felfedik a végső igazságot a fajunk eredetével kapcsolatban.

Ezek mind olyan dolgok, amiket rejtegetnek előlünk.

A mainstream régészet egyes csoportjai és régészei ugyanis mindent elkövetnek azért, hogy teljesen ellehetetlenítsék ezen felfedezéseket.

Gyakran esett már meg a múltban, hogy egyes feltárásokat félbehagytak, vagy soha többé nem tértek a helyszínre, de olyan is előfordult már, hogy balesetek érték a felfedezést megtevő régészeket, szakembereket.

bevett szokás a megfélemlítés, és az, hogy a pénzügyi csapokat elzárják ezen felfedezések alól...

A mainstream régészet egyfajta titkos társaságként működik azért, hogy elfedje, kikozmetikázza a végső valóságot az emberi faj múltjáról.

Korábban ott volt például annak az ősi, midnen korábbi templomot és civilizációt megelőző egyiptomi piramisnak a rejtély,e melynek ásatása körül számtalan furcsaság merült fel.

Egy illegális ásatáson találtak valamit, amit az emberiség elől egészen eddig titkoltak.

Sőt, még ezután is. Ugyanis a leletet azóta sem mutatták be a széles nagyközönség előtt, illetve csak egyes részleteit, és az gazán érdekes dolgokról, amit odalenn találtak, egy só sem esett.

Az illegális ásatásra nem véletlen nem kaptak soha engedélyt az ásatást végző régészek, ugyanis állításuk szerint bár az egyiptomi kormány tudott arról, hogy létezhet egy több ezer éves templom a szóban forgó területen, rejtélyes módon nem volt érdekelt abban, hogy ezt a templomot feltárják.

A templom eredetileg III. Thotmesz fáraó idejéből származott, és úgy nagyjából 3400 éves volt.

Olyan esettel is találkozhatunk, amikor egy előkerült lelet tűnik el később nyomtalanul úgy, hogy még archívumba sem vették, így sorozatszámot sem kapott az azonosításra.

Sokak szerint ennek az az oka, mert egy titkos rend védi a múltat. Egy olyan sötét múltat, mely óriási igazságokat tárhatna fel az emberiségről.

Azonban az igazság annyira sokkoló, hogy ezt a titkot azóta is őrzik, és kínosan ügyelnek arra, nehogy kitudódjon.

Ez a titkos rend beszivárgott a tudományba, a történelembe, és a régészeti tudományok felett is átvettéka hatalmata beépített emebreikkel.

Mondhatni, hogy a saját képükre formálták a történelmet. 

A mai modern történelemtudomány olyan, mint a Biblia. Néhányak válogatták meg, mi kerülhet bele, miről tudhat az emberiség, és miről nem... 

OSZD MEG másokkal is!


Megtekintések száma: 17356





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet