Hidegháború előtti percekben a világ: borzalmas események következhetnek be néhány órán belül!

2018. április 13., péntek




Mozgolódás van, minden ország szervezkedik és egy esetleges csapásra készül. Mi fog történni?

Az orosz állami tévében már arra vonatkozóan adnak tanácsot, hogyan lehet túlélni egy esetlegesne kitörő atomháborút.

A Rosszija 24 egyik műsorában arról beszélt a műsorvezető, hogy ha Szíria miatt kitörne a háború az Egyesült Államok és Oroszország között, mennyi és milyen élelmiszert érdemes felhalmozniuk az embereknek.

Az ajánlat szerint, aki könnyen pánikol, már most elköltheti minden megtakarítását tartós élelmiszerre, de semmiképp se felejtsen el legalább 30 liter vizet betárazni, hogy legyen mit innia.

Nagyon sok elemző megijedt, és azt mondják, hogy a világvége órát is nagyon közel kell állítani, mert a harmadik nagy háború ideje jöhet el ezzel az egésszel.

Míg egyesek szerint csupán napokra, hetekre, mások szerint órákra vagyunk attól, hogy ez a bizarr hidegháborúhoz hasonló helyzet valódi háborúban csúcsosodjon ki.

Az egészek egy nemrég történt sajnálatos esemény volt a mozgatórugója.

A szíriai Dúma város közelében elkövetett vegyifegyver-támadás miatt újabb mélypontra jutottak az orosz-amerikai kapcsolatok.

Több nyugati hatalom és civilszervezetek is azt állítják ugyanis, hogy az oroszokkal szövetséges Bassár al-Aszad elnök vegyifegyvert vetett be a város lakosai ellen.

Az Egészségügyi Világszervezet véleménye szintén ez, miután megvizsgáltak 500 túlélőt, akik sérülései tényleg vegyifegyver-támadásra utaltak. Szíria és Oroszország közben azt is tagadja, hogy történt volna ilyen támadás.

Donald Trump elnök a történtek miatt a Twitteren állatnak nevezte Aszad elnököt és azt írta, soha nem volt ilyen rossz a viszony az Egyesült Államok és Oroszország között.

Alapjaiban véve tehát ha kirobbanna a Trump és Puytin közti háború - márpedig mindketten elég önfejűek és "őrültek" ahhoz, hogy ez megtörténjen, akkor egész Európa, nem csak a keletei fele, de lángokba fog borulni....

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség politika harmadik világháború háború


Megtekintések száma: 16742





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet