Hihetetlen! A Világ legrégebbi piramisa magyar lenne?

2017. április 6., csütörtök




Mi az igazság a titokzatos, több ezer éves rejtett magyar piramissal kapcsolatban?

Boszniában létezik egy olyan különleges vidék, melynek hegyei rendkívül nagy hasonlóságot mutatnak a piramisokkal. Nem csak formájuk, de nagyságuk, alakjuk is erősen hajat az Egyiptomban is megtalálható változatokra.

Néhány éve hatalmas szenzációként járta be a sajtót a hír, hogy a boszniai piramisok tényleg léteznek, és nem is egy van belőlük.

A legfőbb piramis, melyet Nap piramisnak is elneveztek körülbelül 34.000 éves lehetett a kormeghatározás alapján.

Az elképesztő hírt akkoriban senki sem hitte el, aztán ezt ég tetézte egy még megdöbbentőbb tény: magyar rovásírással írt feliratokat találtak a piramis alatti alagutakban.

Mi az igazság a magyar piramissal kapcsolatban? Tényleg létezik? Vagy, ahogy a szkeptikusok mondják, az egész csak egy átverés? És mi a helyzet a piramisok eredetével, vagy azzal a ténnyel, hogy régebbiek lehetnek minden eddigi piramisnál?

A helyi régészek azonnal kapcsolatba léptek a rovásírás-kutatás honi mestereivel, nemsokára pedig megindult a rendkívüli paradigmaváltást hozó pontos vizsgálódás.

Később állítólag bebizonyosodott ezeknek az írásoknak a magyarokhoz köthető eredete. Vagyis arról kezdtek el szólni a hírek, hogy a Nap piramis valóban egy magyar piramis, és sokkal régebbi, mint bármely egyiptomi piramis.

Hozzávetőlegesen a Kínai nagy fal is csak néhány ezer éves, de a Stonehenge rejtélyes kőköre is csak egy kicsivel öregebb a piramisoknál.

J, S, TEN, TY: Jó Ős Ten Atya

Ez a piramis azonban mindennél öregebb, és nagyon régen keletkezhette. Még ma sem tiszta hogy a magyarok voltak a tervezők, vagy az építkezésben vettek "csak" részt.

AZ az egészben a legmegdöbbentőbb, hogy a piramis alatti üregekben talált rovásírással írt táblák annyira régiek, hogy a koruk megelőzi a Mezopotámia területéről származó világ legrégebbi írásos emlékeit. Ez mégis hogyan lehetséges?

Nem tudni, hogy ezeket az információkat végül szándékosan hallgatták el - mert nem szólnak róla hírek - vagy pedig egy tényleges átverésről, ferdítésről van szó.

Akadnak olyan vélekedések is, miszerint ez az egész csak egy elméleti felvetés volt, semmi több.

Mások szerint viszont minden információ igaz volt, de a régész társadalom nem akarja, hogy az emberek ezekről a dolgokról tudomást szerezzenek...

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek magyarsag magyar eltitkolt tények tiltott történelem tiltott régészet


Megtekintések száma: 60040





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet