Hihetetlen technológia: MÁR ERRE is képesek a jövő okostévéi: ha ezt meglátod, eldobod az agyad!

2018. március 11., vasárnap




Ilyet korábban csak a sci-fi filmekben lehetett látni.

van egy óriási probléma amit most úgy tűnik, vére orvosolt a Samsug, méghozzá nem akármilyen módon.

A megoldás ugyanis egyenesen sci-fibe illő!

Lassan akkorák lesznek az otthonra is elérhető árú tévék, hogy kezdeni kell velük valamit, ha nem akarunk egy két méter széles fekete téglalapot bámulni a nappali közepén, amikor épp nem kifejezetten azt a fekete téglalapot akarjuk bámulni.

A Samsung most bejelentett 65'-ös képátlójú QLED-es 4K tévéinek az egyik érdekes újítása az lesz, hogy álcázni tudják magukat a falon.

Igen jól olvastad, gyakorlatilag észrevehetetlenek lesznek.

No nem arról van szó, hogy teljes mértékben láthatatlanná válnak, bár a technológia egyesek szerint már ettől sem áll messze.

Inkább arról van szó, hogy a képernyő le tudja képezni a falat, így olyan, mintha scak egy elegáns vékony fekete keret lenne a falon.

Ha lefotózzuk a készüléket a falra akasztva, akkor az elkészült képből generál magának a tévé egy háttérképet, amit az üresjáratokban vetít, így gyakorlatilag csak a vékony fekete keret látható majd a falon. 

Szerinted is nagyon menő és látványos próbálkozás? 

Nemrég már azzal is próbálkoztak, hogy a tévé egy falra akasztott képnek vagy festménynek álcázza magát, ez is egy stílusos és nem zavaró összhatást nyújthat akkor, amikor épp nem nézünk rajta semmit.

Sokak szerint már arra sem kell sokat várni, hogy olyan készülékek jelenjenek meg, amik teljesen képesek beleolvadni a környezetükbe, vagy akár el is tűnni.

Csak győzzük majd őket megtalálni!

OSZD MEG másokkal is!

tudomány technológia technika érdekes hihetetlen érdekesség okostévék


Megtekintések száma: 69027





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet