Hihetetlen: valaki megvalósította a Fel című film egyik jelenetét!

2017. március 20., hétfő
Százhúsz héliummal töltött ipari lufi segítségével, egyszerű kerti széken ülve emelkedett a magasba.

Százhúsz héliummal töltött ipari lufi segítségével, egyszerű kerti széken ülve emelkedett a magasba egy 26 éves férfi még 2015-ben.

A jelenet kísértetiesen hasonlított a Fel! című animációs film ismert képkockáihoz. Az furcsa akció Calgary városában esett meg, ahol épp a világ legnagyobb rodeófesztiválját, a Stampedét tartották.

A férfi a fesztivál felett ejtőernyővel ugrott ki a székéből, a nem várt szél miatt azonban elvétette a stadiont, és a fesztivál területén kívül ért földet, ahol már a rendőrség várta.

A nem mindennapi akcióval a férfi üzletét akarta reklámozni. Daniel Boria eredetileg helikopterből akart kiugrani, de egyetlen pilóta sem vállalta a mutatványt, mivel az adott területen repülési tilalom volt érvényben.

Boria mutatványától a hatóságoknak égnek állt a haja, ugyanis a "reklámjával" nem csak a saját, hanem több száz másik ember életét veszélyeztette.

Ebben az időszakban ugyanis 24 repülőgép szállt fel, és landolt Calgaryben. Az ítélet most született meg, és nem kegyelmezett meg neki a bíró: több mint 26 ezer dolláros pénzbírság lett a büntetése, amelynek nagyobbik részét jótékonykodásra kell majd fordítania.

Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu

érdekes érdekesség


Megtekintések száma: 13467

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet