Hillary Clinton mindent borít? Megválasztása esetén nyilvánosságra hozná az összes ufó aktát

2016. március 8., kedd




A 2016-os amerikai választások egyik nagy esélyese győzelme esetén feloldaná a titkosítást az összes idegenekkel kapcsolatos jelenleg szupertitkos aktán. 2016-ban borulhatnak az X-akták?

A választások közeledtével mindenféle kampány ígéretet hallani. Van, aki falak fölhúzásával kampányol, míg más az oktatást tenné ingyenessé, vagy a nők kezébe adna nagyobb jogot, addig van olyan, aki arra tett ígértet, hogy nyilvánosságra hozza az amerikai X-aktákat.

Hillary Clinton teljesen komolyan gondolja a választási ígéretét. Amennyiben megválasztják, gondolkodás nélkül megszüntetné a titkosítást minden idegenekkel kapcsolatos dokumentumon.

Hillary különös figyelmet szentelt már korábban is az idegenekkel kapcsolatos dolgoknak. Szerinte ugyanis a nemzetnek nincs titkolni valója, és nem is tarthat semmit titokban az állampolgárok előtt, ha valóban léteznek idegen lények.

Esélyes elnök?

A politológusok szerint van esély rá – nem is kevés – hogy Hillary Clinton megnyerje a választásokat. Azonban minden hasonló kijelentéssel óvatosan kell bánni.

hillary-clinton

Hiszen a 2008-as választási kampánynak is úgy indult neki, hogy már szinte a zsebében tudhatta a győzelmet, mégis kikapott a demokrata előválasztáson egy relatíve ismeretlen, furcsa nevű fiatal szenátortól, egy bizonyos Barack Obamától.

Hiába mutatta minden közvélemény-kutatás az előválasztások előtt, hogy magabiztosan vezet Obama előtt, hiába tartotta mindenki a legnagyobb esélyesnek, mégsem ő nyert.

barack-obama

A mostani helyzet azonban más. Itt most teljesen más a kép. Egyrészt Clinton nem csak magabiztosan vezet a közvélemény-kutatásokban, előnye soha nem látott magasságokban van, és teljesen behozhatatlannak tűnik.

Beindulna a nemzetközi dominó effektus?

Ha megválasztják, és betartja ígéretét, vagyis nyilvánosságra hozza az összes szupertitkos idegen aktát, akkor borulhat a bili nemzetközi szinteken is.

Éppen emiatt sokan nem vesznek arra mérget, hogy megválasztják. Máshogy fogalmazva: bizonyos erők azon fognak mesterkedni, hogy soha ne jusson el a győzelemig.

szupertitkos-dokumentum

Ha ugyanis feloldanák a titkosításokat, és nyilvánvalóvá válna minden amerikai számára, hogy léteznek idegenek, akkor a világ többi országában összegyűlt hasonló iratok egy pillanat alatt jelentéktelenné válnának, nem lenne értelme titkosítani többé őket, hiszen kiderülne az igazság.

titkos-ufo-dokumentum

Ez a láncolat beláthatatlan következményekkel járna. Az emberek olyan információk birtokába kerülnének, melyekről azelőtt álmodni sem mertek volna. Roswelltől kezdve a kecksburgi ufó incidensig minden nyilvánvalóvá válik.

Nem biztos, hogy az emberiség fel van készülve

Sokan úgy vélik, hogy ha megtörténik a világméretű kiszivárogtatás, akkor az olyan hatással lenne az emberekre, mint a világvége.

repulo-idegen-cseszealj

Az egyház hitéleti válsággal találná szemben magát, a szkeptikusok zavarban lennének, azok, akik mindvégig hittek az idegenekben pedig szintén bizarr ijedtséggel vegyült izgalommal fogadnák a tényeket.

Rengeteg konfliktus és helyi háború ütne ki. A szekták működése felerősödne, és a világvége hívők egy esetleges inváziótól kezdenének el tartani.

idegenek-es-emberek

Az oktatást, az emberi faj teljes történelmét felülírná a felismerés. Az esemény a világ minden polgárát érintené, mindenkire hatással lenne.

Sötét erők munkálkodnak a háttérben

Természetesen ezt a háttérhatalmak nem hagyhatják. Hillary Clintont minden eszközzel megpróbálják majd megfosztani a győzelemtől, mint ahogyan azt tették az elmúlt évtizedekben bárkivel, aki lerántotta volna a leplet az igazságról.

repulo-cseszealj-hangarban

Az amerikai társadalom hite megingana a kormányban – és így az árnykormányban is – ha nyilvánosságra kerülne, hogy miket tároltak, mikkel kísérleteztek az 51-es körzet titkos fémhangáriban, földalatti komplexumaiban.

Egyesek szerit még ha Hillary el is jut a választási győzelemig, félő, hogy mielőtt nyilvánosságra hozná az aktákat, váratlan „baleset” éri, melyben életét veszti.

arnykormany

A háttérhatalomnak mindig is megvoltak az eszközei arra, hogyan tartsa sakkban a neki nem tetsző elemeket.

És ha valaki sérti az érdekeiket, azzal nem fognak kesztyűs kézzel bánni…

idegen idegenek összeesküvés politika


Megtekintések száma: 10396





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet