Hitler 1955-ben még életben volt? CIA dokumentumok megdöbbentő dolgot állítanak!

2023. március 25., szombat




Ha igazak az állítások, Hitler tényleg elmenekült a háború végén.

Rengeteg különféle összeesküvés elmélet kering arról, hogy Hitler túlélte a világháborút, és nem lett öngyilkos titkos bunkerében Berlinben.

Korábban is számtalan különféle, főleg argentin dokumentum került már elő, melyek azt sejtették, hogy a Hitlerrel kapcsolatos hivatalos verzió csak szimpla történelemhamisítás.

És minderről az amerikai de még az orosz titkosszolgálatok is tudtak, mégsem szóltak.

Sokak szerint ugyanis kínos lett volna, ha kiderül, hogy a második világháború véreskezű vezetője egyszerűen meglógott, és nem tudtak a szövetségesek igazságot szolgáltatni.

Ez a világ legnagyobb botrányává is nőhette volna ki magát.

Minden jel ara utal azonban, hogy a berlini bunkerének volt egy titkos folyosója, amin át a metróba jutott le, onnan pedig a reptérre, később pedig tengeralattjáróval hagyta el a háborús zónát.

A kémügynöki hivatal frissen elérhető dokumentumaiból az derül ki, hogy amerikai ügynökök Dél-Amerikában látták Hitlert.

A kémek még egy olyan fotót is csatoltak a jelentéshez, melyen szerintük Hitler látható.

A jelentésben szerepel egy bizonyos Philip Citroen pilóta, aki állította, hogy havonta egyszer kapcsolatba került Hitlerrel Kolumbiában. Ő beszélt arról is, hogy 1955 januárjában Hitler elhagyta Kolumbiát, és Argentínába költözött. A pilóta egy közös fotót is átadott az amerikai ügynöknek.

A CIA és az FBI hivatalos álláspontja azonban, továbbra is az, hogy Hitler meghalt Berlinben, a kémek megfigyeléseinek ellenére.

Érthető, hiszen mint mondtuk, ciki lett volna, ha kiderül az óriási nagy szökés ténye.

Pedig az argentin hatóságok már több olyan dokumentumot is találtak, ami egyértelműen Hitlerhez fűződik.

Nemrégiben például egy Hitler személyes relikviáival teli szobára bukkantak. Ezek olyan tárgyak voltak, melyeket Hitler tényleg magánál tartott az otthonában és a bunkerében, vagyis érintkezett velük.

Sokak szerint ez is szintén azt bizonyítja, hogy Hitler ott élhetett valahol Argentínában.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek összeesküvés hitler történelem cia nácik fbi führer


Megtekintések száma: 210980





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet