Hitler a végzet lándzsájának segítségével akart világuralomra törni

2017. február 27., hétfő




Ha megtalálja a legendás leletet, akkor az okkult tudományok segítségével, és a lándzsa erejével megnyerte volna a háborút.

Hitler és a végzet lándzsája

Hitler mindig is meg szerette volna nyerni a világháborút. Egy percig sem gondolkodott azon, mi van, ha nem sikerül.

Hihetetlenül nagy optimizmusának sokak szerint az volt az alapja, hogy nagyon bízott a titkos náci kísérletekben főleg az okkultizmus terén, és hitte, hogy megkaparinthatja a végzet lándzsáját.

Őszintén hitte, hogyha megvan, azzal az egész Földet az uralma alá hajthatja, mivel a legendák szerint, akinél a lándzsa van, annak olyan hatalom kerül a kezébe, mellyel szemben nem lehet fellépni.

Egyes források szerint gyakorlatilag félistenné tudta tenni a gazdáját ez a lándzsa, érthető tehát, hogy Hitler miért is sóvárgott ennyire érte.

Ez gyilkolta meg Krisztust

A végzet lándzsájának nagyon érdekes a története, és valójában köze van krisztushoz, illetve Krisztus halálához. Sokak szerint ugyanis végső soron maga a lándzsa ölte meg a keresztre feszített Jézust.

A végzet lándzsája másik neve Longinuszlándzsa volt. A legenda szerint amikor Krisztus a kereszten volt, ezzel sebesítették meg, hogy megnézzék, él-e még.

A lándzsáról egyedül János evangéliumában esik szó. Máté, Márk és Lukács nem tesz említést róla. A történet szerint a rómaiak arra készültek, hogy eltörik Jézus lábát. A crurifragium bevett szokás volt akkoriban, és a kereszthalál meggyorsítására szolgált.

Ám mire a kereszthez értek, hogy eltörjék a lábát, Jézus már meghalt. Hogy megbizonyosodjanak erről, egy római centurio, akit Longinusnak neveztek, és aki Poncius Pilátus proconsul hivatalos képviselőjeként volt jelen, oldalba szúrta lándzsájával.

Más források azonban úgy emlékeznek meg a történelmi pillanatról, hogy Jézus még élt, csak már nem volt eszméleténél, és gyakorlatilag a lándzsa szúrása adta meg neki a kegyelemdöfést.

Hajsza a lándzsát tartó Római katona után

Hitler hitte, hogy a végzet lándzsája nem csak egy legenda, és ha hosszasan és kitartóan kutatnak a történelmi dokumentumok között, és sikerül kibogozni a szálakat akkor a nyomára akadhatnak annak a Római katonának, aki megadta a Krisztusnak a kegyelemdöfést.

A Biblia ugyanis bár nem említette, ki is volt ez a katona, de más a Bibliába be nem került apokrif iratok szerint Loginos – Longinus - volt a neve.

A név szintén feltűnik a Rabula Evangéliumban amely jelenleg a firenzei Laurentian könyvtárban található. A képen a LOGINOS (ΛΟΓΙΝΟC) név annak a katonának a feje fölött van, aki éppen Jézust szúrja meg a lándzsával. Ez a legkorábbi írásos utalás a névre.

Hitler már 1912-ben alaposan áttanulmányozta a lándzsát körülvevő misztikus legendákat.

Meg volt róla győződve, hogy mágikus hatalma van, és ha siekrül valahogyan szert tenni rá, akkor megnyerheti a világháborút, és létrehozhatja a Nagy Német Birodalmat.

A megkaparintott lándzsa

Később Hitler meg is kaparintotta ezt a lándzsát, ugyanis a történelmi szálak felgöngyölítése során - máig nem teljesen tisztázott módon - szert tett az okkult ereklyére.

Attól kezdve minden szerencse mellé állt, és legyőzhetetlennek tűnt a háborúban, nem véletlenül.

Himmler felügyelete alatt szállították át magát a lándzsát, és több más műkincset egy titkos, téglával befalazott rejtekhelyre valahol Nünbergben, a város bevétele után, miután a szövetségesek bevették a várost.

Az Egyesült Államok és szövetségeseik végül rábukkantak erre a befalazott rejethelyre, és birtokba vették a tárgyakat, köztük magát az okkult végzet lándzsáját is.

Ami a legfélelmetesebb az egészben, hogy ezt azon a napon tették meg – 1945. április 30-án, amikor Adolf Hitler véget vetett az életének.

Mindez nem lehet csupán egy bizarr történelmi véletlen. Egyes feltételezések szerint a lándzsa ereje elszáll azzal, hogy elvették tőle, és így Hitler ereje is elszállt. Ezt felismerve pedig már reménytelenné vált számára a küzdelem.

Sokak szerint, ha akkor nem találják meg ezt a lándzsáját, ma németek uralkodnának a bolygón.

rejtély rejtélyek vallás jézus hitler isten biblia okkultizmus


Megtekintések száma: 75792





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet