Hogy merészelik ezt csinálni a gyerekeinkkel? – OSZD MEG, ha te is ellenzed!

2017. május 27., szombat




A média személyiségtorzító hatása már az egészen fiatalokat is elérte! Egyre többen háborodnak fel a szándékosan felnőttnek beállított táncokon, performanszokon, melyeket kislányokkal gyakoroltatnak be!

Megdöbbentő, hogy mi folyik a médiában a kisgyerekekkel kapcsolatban. Eleinte még Amerikában dívott az a divat, az a hátborzongatóan bizarr tendendia, ami az elmúlt években lassan hazánkban is kialakult: a kisgyermekek, kislányok és kisfiúk áruba bocsátása.

Arról van szó, hogy a médiának, a médiaszennyet árasztó tévének, kereskedelmi csatornáknak már nem elég cukiságfaktor a különféle celebek, teljesítmény nélküli emberek futtatása.

Kellett valami még oltáribb, valami még zabálnivalóbb, amire senki sem mondhat nemet anélkül, hogy megkapná: "Hé, nem örülsz a gyerekeknek? De rossz ember vagy!" frázist.

Arról van szó, hogy rengeteg műsor létezik ma szerte a világon, közük hazánkban is, melyekben a gyerekek a főszereplők. Gyakorlatilag áruba bocsátják őket a szülők, akik maguknak, és ország-világnak akarnak ezzel bizonyítani.

Egyáltalán nincs semmi különbség a 6 éves kor utáni megdöbbentően bizarr szépségversenyek során kikent-kifent "csinibabák" mesterkélt vonaglása, és a mai gyerekekkel telepakolt tévéműsorok között.

Mindkettő nagyon felháborító, és egyre több szülő veszi azt észre, hogy ez az egész nem szól másról, mint a kislányok és kisfiúk lelki prostituálásáról.

Lezüllesztik a gyerekkor értékét, hagyják, hogy elinflálódjon, majd visszadobják őket a társadalomba, amikor már nincs szükség rájuk.

óriási lelki sérüléseket fognak szenvedni, és szenvednek is el ezek a gyerekek. Először ugyanis teljesül minden álmuk: benne vannak a tévében, egy ország él-hal értük.

Aztán mikor ennek a világnak vége, visszakerülnek a kis szürke közegbe, ahol találták őket, ahol többé már nem különböznek a többitől, hanem ugyanolyanokká válnak. Ezt ők viszont olyan fiatalon nem értik meg, és rengeteg bántás, konfrontáció fogja őket érni.

Nem egy kisgyermekből lett problémás, céltalan, és jövőtlen felnőtt amiatt, mert gyerekként a sztárok életét élte, és teljesen eltorzult a társadalommal és az emberekkel kapcsolatos valóságérzete.

A médiában valamiért egyre gyakoribb, hogy tüzes pózokban, sokat mondó, és keveset fedő, felnőttes ruhákban pózoltatják a kislányokat, miközben olyan táncokat kell eltáncolniuk, ami szintén nemigazán gyerekhez illő.

Nem arról van szó, hogy prűdek lennénk, de sokak szerint ez a fajta felnőttként beállítása a gyerekeknek már túlmegy minden határon.

Alapjaiban kéne hanyagolni az efféle törekvéseket, mert nagyon rossz tendencia bontakozhat ki belőle.

Voltak olyan strandon megrendezett versenyek, ahol a kislányoknak fürdőruhában kellett a zsűri előtt pózolniuk. Ha valaki ezt sem tartja etikátlannak, az már teljesen reménytelen eset.

A szépségversenyekről nem is beszélve.

„Nem adnak elég magas pontszámot, ha nem áll tökéletesen a ruha – magyarázta a TLC tévécsatornának Ever Rose - egy szépségversenyben igen jártas kislány - anyukája, aki állítólag napi 1600 kalóriában korlátozta a gyerek fogyasztását. – Jó pár héttel a verseny előtt elkezdünk jobban odafigyelni az étkezésünkre, hogy biztosan jó álljon a kislányon a fellépőruha.”

A torz szépségideál, és a kép, ami a kislányok fejében kialakul erről az egészről, és az egészséges kinézetről rendkívül sokkoló.

Ha te sem értesz egyet ezzel a riasztó folyamattal, kérjük OSZD MEG ezt a cikket, hadd terjedjen a híre!

OSZD MEG másokkal is! 

hihetetlen egészség bizarr feltáró egészség megelőzés botrányos szépségipar


Megtekintések száma: 103809





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet