Holdfotók, melyek bizonyítják az idegen élet jelenlétét szomszédunk felszínén

2016. július 17., vasárnap




Üvegdóm a Hold porába ágyazva? Sétáló idegen alak ás árnyképe? Mi a helyzet a felszínen tagadhatatlanul látszó bányász kitermelésből származó hatalmas gépek által hagyott nyomokkal, vagy az elhagyatott ősi idegen városokkal? Holdfotók, melyek arra utalnak, hogy nem vagyunk egyedül, és a Hold nem is annyira kietlen, mint gondolnánk...

Holdunk felszíne csak elsőre olyan élettelen, mint amilyennek az emberek egy része gondolja. Bár a NASA nagyon igyekszik, hogy minden fotót megsemmisítsenek, melyen oda nem illő dolgok láthatóak, vagy ha kell kimontírozza róluk a részleteket, időnként kikerülnek olyan képek, melyeken jól láthatóak különböző mesterséges struktúrák, élőlények, városok.

Óriási üvegdóm a Holdon

Egy 2016 januárjában közzétett Holdfotón egy különös, dómszerű alakzatot figyeltek meg. A fotó állítólag egy korábbi Apollo-misszióból került elő.

Első ránézésre talán semmi szokatlan nem tűnik fel, de ha jobban szemügyre vesszük a képet, láthatjuk, hogy kizárt, hogy természetes képződményről legyen szó.

uvegdom-a-holdon-2

A dóm túl szabályos, ráadásul az alján három nagyon erős fénypont is látható. Maga a dóm építménye 15 kilométeres átmérővel rendelkezik.

A dóm feltehetőleg üvegfelületből áll, legalábbis a teteje, melyet befedett a Hold pora az évszázadok, évezredek alatt.

Az ott látható három fénypont pedig bármi lehet. Egy kisebb panel, egy portál, vagy valamiféle kapu. A dóm alatt feltehetőleg egy óriási város található.

uvegdom-a-holdon

Korábban a Holdfelszínen már több üvegdómot is felfedeztek, melyek a mesterséges építmények jellegzetességeit viselik magukon. Hogy ezekben a dómoknak laknak-e azt nem tudni, de nagy valószínűséggel igen.

Gigantikus torony

Az egyik legérdekesebb, és egyben legtitokzatosabb dolog, amit valaha a Holdon találtak, az a lapos felszínből közel 5 km magasan kiemelkedő spirális monolit, melynek keletkezési körülményei, így eredete is ismeretlen.

Több rejtélyes tornyot is lencsevégre kaptak már, de a legnagyobb és legjobban mesterségesnek tűnő torony a spirális megatorony volt.

spiralis-torony-a-holdon-2

Feltehetőleg vagy megfigyelő toronyról van szó, vagy olyanokról, melyek adótoronyként funkcionálhatnak, ezekkel hallgatnak bele a földi adásokba.

A struktúra a Rupes Liebig kráter és  a Rimae Marsenius kráter között áll.

A felvételeken úgy tűnik, hogy a torony különös módon a kráter közepéből emelkedik ki, ami a geológiai környezetének teljesen ellentmond.

Az építmény alja tökéletesen kör alakú, ebből emelkedik ki a spirálban csavarodó komplexum többi része.

Idegen lény árnyalakja

Az utóbbi idők egyik legfelkavaróbb felvétele minden bizonnyal azé az idegené, mely megjelenik az egyik Holdfelszín pásztázása során készített fotón.

A lényt a Google által készített interaktív Holdtérképen fedezték fel szemfüles térképfigyelők.

idegen-leny-a-holdon

Elsőre csak egy pacának, valamiféle elkenődésnek, felszíni formációnak gondolták, de aztán szemügyre vették az anomália által vetett árnyékot, és hamar rájöttek, hogy ennél jóval többről van szó.

A lény szemmel láthatóan nagyon magas, és hatalmas árnyékot vet a Hold szürke felszínére.

A NASA nem nyilatkozik az ügyben, mély hallgatásuk pedig többet elárult, mint gondolnánk...

Piramis a Holdon

A Holdon az egyiptomi piramisokhoz hasonló piramisok felbukkanása sem ritka. Sokan egyébként egyenes ágú kapcsolatost sejtenek a Holdon lévő piramisok és az Egyiptomban található építmények között.

Talán Egyiptom népe a csillagok közül, a Holdról vagy a Marsról származik?

Több olyan elmélet is született, melyek lehetségesnek tartják, hogy bizonyos népek, így akár ők is sokkal messzebbről jöttek, mint azt korábban bárki sejtette.

piramis-a-holdon

Ezeken a Holdon fellelhető alakzatokon jól látszik, hogy szabályos éleik vannak, és négy oldaluk. Az, hogy ezekben, és a Marson is fellelhető piramisokban mi van, rejtély. Talán kozmikus uralkodók maradványai, vagy különféle szerkezetek.

Bázisok, városok, bányásztevékenység a Holdon

Többször kaptak már lencsevégre olyan objektumokat, tárgyakat, gépeket a Holdon, melyek kizárt, hogy valamely korábbi Apollo-misszió elemei lennének, vagy más ember alkotta tárgyak. A lenti kép is egy ilyen titokzatos kép.

idegen-gep-a-holdon

A gépezetet első ránézésre alig látni, ha azonban jobban megnézzük, feljavítjuk a képet, már láthatóak a természetes formációkra egyáltalán nem emlékeztető vonások. Megpróbálták egyes mérnökök 3 dimenziós modellel rekonstruálni a gépezetet, mely feltehetőleg egy fúró, vagy földtúró szerkezet lehet.

Rengeteg bányásztevékenységre utaló jel van a Holdon. Különféle vonalak, szabályos keréknyomoktól származó csapások, utak tarkítják a Hold porát.

banyaszat-a-holdon

Az utak és a vonalhálózatok tipikusan úgy néznek ki, mint a Földi bányászati területekről készült műholdképek. Már csak az a kérdés, hogy ki vagy mi bányászik, és pontosan mit?

komplexum-a-holdon

Rengeteg épületkomplexumot is föl lehet fedezni a felszínen. Ezek egy része ősi, tehát több ezer éves mind kinézetét, mind az építési technikát nézve. A struktúrák nagyon hasonlítanak az ember által korábban alkotott várakra, barlangrendszerekre.

A természet szinte soha nem dolgozik derékszögekkel, így ezeknek az anomáliáknak a létezését lehetetlen letagadni.

Látható tehát, hogy van valami a Holdon, amit megpróbálnak elrejteni az emberek szeme elől. Valami, ami rejtve van előlünk, és egy olyan világ és civilizáció létezéséről árulkodik, amit a legvadabb fantáziánkban sem mertünk elképzelni...

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 20931





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet