Horror a Bakonyban: szétdarabolt testet találtak!

2019. február 15., péntek




Pár lépést közelebb mentem, és ott hevert egy emberi tetem, amelyet szakadt ruhadarabok takartak. Oldalbordákat láttam, először azt sem tudtam eldönteni, hogy ember vagy állat maradványai-e.

Péter Ferenc József és felesége úgy gondolta, ajándék helyett közös túrázással ünneplik meg a szerelmesek napját. A pár az Öskü és Várpalota között elterülő erdő felé vette az irányt.

Nagyon vártuk már ezt a napot, boldogan, kézenfogva sétáltunk az erdőben, amikor hirtelen megakadt a szemünk egy piros és kék színű hátizsákon.

A túratáskát egy fehér hegymászó kötéllel kikötötték két fa közé. Nagyon furcsa látvány volt. Még fel sem ocsúdtunk, amikor nyolc vagy maximum tíz méterrel arrébb megpillantottunk egy ruhakupacot.

Pár lépést közelebb mentem, és ott hevert egy emberi tetem, amelyet szakadt ruhadarabok takartak. Oldalbordákat láttam, először azt sem tudtam eldönteni, hogy ember vagy állat maradványai-e ezek.

Ahogy szétnéztem, még szétdobált ruhákat láttam, meg egy cipőt, amelyben szintén csontok voltak – idézte fel a drámai pillanatokat a Blikknek Péter Ferenc József, aki egy fa ágán egy kötelet is látott.

A megrémült pár azonnal hívta a rendőrséget, a zsaruk pillanatok alatt a helyszínen voltak.

A Blikk információi szerint a fej és végtagok nélkül talált holttestről egyelőre nem lehetett megállapítani, hogy nő vagy férfi volt-e az illető.

– Idáig csak a filmekben láttam hasonlót, a párommal együtt mindkettőnket rettentően megviselt az eset. Próbáljuk elfelejteni, de rendre bevillannak az erdőben látott képek – zárta a beszélgetést a férfi.

Az áldozat nem bűncselekmény áldozata lett, mert a haláleset körülményeit a Várpalotai Rendőrfőkapitányság általános közigazgatási eljárás keretében vizsgálja.

A boncoláskor derül ki

A helyszíni szemle során nem feltétlenül derül fény arra, mi okozta az áldozat halálát. 

Egyfajta feltételezés természetesen már az első percekben is van, de a halál okát biztosan csak a boncolás után lehet megállapítani.

Az igazságügyi orvos szakértő ekkor megvizsgálja a holttestet, a belső szerveket, amelyekből egyértelműen meg lehet mondani, miért halt meg az áldozat.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes magyarország durva bűnügy


Megtekintések száma: 11681





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet