Hová tűnt a World Trade Center? - eleve megtervezett belső munka volt? - VIDEÓ

2021. október 4., hétfő
A kikockázott felvételeken Egely György szerint lehetett látni, ahogy az ominózus, a tonyokba fúródó utaszállítók szárnyai egy-egy pillanatra eltűnnek...

"Ezeket később montírozhatták oda" - mesélte.

Mindenkinek a saját belátására bízza, hogy mi is történt valójában, Egely György azonban ad néhány támpontot...

Mi az amerikai tornyok ledöntése mögötti valódi üzenet? A helyszíni kutatások eredményei teljesen mást mutatnak, mint amiket láthatunk az „eseményről” készült felvételeken. 

Az alkalmazott módszer, a technológia meghaladja a mai ember tudását. 

Az emberek egy bizonyos csoportja azonban - az sem kizárt, hogy nem is emberek –, akik ilyen borzalmak kitervelésére és végrehajtására képesek, olyan tudást birtokolnak, amivel az ember és az ember alkotta világ egy szempillantás alatt elporladhat. 

Időnk sem lesz meghalni. 

Mit ér egy emberi élet? A filmben bemutatott fényképek hatására azt megérezni, hogy az ember nem több egy porszemnél, amit akkor és oda fúj a szél, ahová csak akar, nem kellemes. 

A legmagasabb tudás mégsem csak azé, mégsem csak az kaphatja meg, aki azt az emberiség javára és szolgálatába állítja? 

Életeken át próbálunk egyre jobb és jobb emberekké válni, fejlődni, aztán ha valaki, vagy valami úgy gondolja, egy mozdulattal nyomtalanul kiradíroz bennünket az életből.

Nagyon sokan vélik úgy, hogy valójában nem az történt 2001 szeptember 11-én, amit a világnak Amerika erről az egészről előadott.

Belső munka volt, és a színfalak mögött olyan titkos paktumok köttettek, melyek teljes egészében talán már soha nem fognak kiderülni. Az emberiség alkonyának időszaka kezdődött el akkor, amikor szükségtelenül, megrendelésre öltek meg több ezer ártatlan amerikait.

Méghozzá 

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek összeesküvés bizarr kataklizma szeptember 11 terrortámadás


Megtekintések száma: 47766

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet