Humanoid alakú anomáliát észleltek a levegőben Kalifornia felett?

2023. november 5., vasárnap




Egy félreértelmezett jelenség, vagy bizonyíték arra, hogy léteznek dimenzión kívüli entitások?

Az utóbbi időben egyre több olyan égi jelenség ütötte fel a fejét, melyet alig lehetett megmagyarázni, vagy egyáltalán nem találtak rá magyarázatot.

Ezek a megmagyarázhatatlan jelenségek pedig egyre több embere szerint ékes bizonyítékai lehetnek annak, hogy létezhet a világunkon kívül egy másik világ is.

Vagyis olyan entitások láthatóak az égen, melyek más dimenziók szülöttei, és időnként átsejlenek a mi világunkba.

Az itt látható felvétel is egy ilyen paranormális jelenség bizonyítéka lehet. Egy olyan humanoid alakú anomáliát láttak Kalifornia felett, amiről rengeteg mindenki találgatta, hogy mi is lehet.

Eleinte egyszerű optikai csalódásnak vélték a dolgot, míg mások egy egyszerű héliumos, ember alakú léggömbbel magyarázták az egészet. Ez utóbbit sokan azzal cáfolták végül meg, hogy utólag senki sem jelentkezett, hogy léggömböt engedett volna a magasban az adott időszakban.

Korábban is több alkalommal észleltek már a felhők között, illetve a felhők felett olyan alakokat, melyek robotokra, vagy gigantikus óriásokra emlékeztetnek.

Interdimenzionális lényekről van szó? Vagy csak egyszerűen a légkör, és annak egyes folyamatai szórakoznak az emberekkel?

Mindenki döntse el maga.

OSZD MEG másokkal is!

paranormál érdekes hihetetlen érdekesség


Megtekintések száma: 349594





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet