Idegen objektum tart a Föld felé? 2017 nyarán fog elhaladni mellettünk

2017. január 10., kedd




A rejtélyes objektumot még régebben felfedezték fel, és azóta sem tudja sem a NASA sem más, hogy pontosan mi lehet, de 2017 közepén el fog haladni mellettünk.

Ismeretlen objektum

Az 1991 VG névre hallgató objektum alaposan zavarba ejtette a kutatókat, pedig a titokzatos anomáliát nem most fedezték fel. Azonban a NASA továbbra sem tudja, hogy pontosan mi lehet.

Ennek ellenére egyre közelebb kerül hozzánk, és 2017 nyár el is halad a Föld mellett. A kérdés adott: mi lehet ez? Egy titokzatos aszteroida? Vagy esetleg egy mesterséges szonda? Vagy egy idegen faj anyahajója?

A 2016. november 6-án felfedezett testről alig tudni valami kézzelfoghatót. Annyi bizonyos, hogy nem hasonlít semmire, amit eddig láttak.

Éppen ez keltette fel a sajtó és a média figyelmét, és emiatt kaptak szárnyra különféle találgatások a tárgy idegen eredetét illetően.

Egyes feltételezések szerint ugyanis a tárgy egy idegen faj által küldött űrszonda lehet, míg mások egy idegen űrhajót sejtenek mögötte.

A tárgy nem túl nagy, nagyon gyorsan mozog, és nem jellemzőek rá a meteoritokra, aszteroidákra, vagy üstökösökre jellemző tulajdonságok.

Nem tudni, honnan ered, vagy mi lehet

Mindazonáltal van néhány biztos adatunka rra vonatkozóan, hogy pontosan milyen méretei vannak az anomáliának. Az átmérőt tekintve az előzetes becslések és számítások alapján 10 méter átmérővel rendelkezik, és gyorsabban mozog, mint az űrben keringő valamennyi égitest.

Ez azt sugallhatja, hogy talán mesterséges hatómű hajtja.

A kutatók nyomozása alapján kiderült, hogy ez a tárgy már 1975-ben is elhaladt a Föld mellett, mintegy 280.000 mérföld távolságban.

A titokzatos valami talán valóban egy idegen űrhajó, vagy valamiféle mechanikus szerkezet lehet, melyet annak idején pályára állítottak, és azóta egyre közelebb kering, és figyeli a bolygónkat, és az emberiséget.

Felmerült az a lehetőség is, hogy az objektum ember által épített űrrakéták maradványaiból állt össze valahogyan, azonban a további vizsgálatok ezt egyértelműen kizárták.

Idegen rakétatöltet?

Egy igen extrémnek mondható teória is felmerült az ügy kapcsán, mégpedig az, hogy talán egy idegenek által irányított, hatalmas rakétatöltet lehet a szóban forgó tárgy.

Ezt a rakétát nem véletlen lőhették fel, és egyre közelebb elhaladva a Földünk körül majd irányt fog változtatni, és becsapódásával minden élőt megsemmisít a felszínen.

Persze ennek a valószínűsége igen csekély, de nem lehet biztosra tudni, amíg a kutatóknak újabb eredmények alapján részletesebb képük nem lesz az objektummal kapcsolatban.

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés idegen invázió


Megtekintések száma: 78515





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet