Idegen űrhajót kaptak lencsevége, amint az óceán alá merül

2016. december 11., vasárnap




A fotó bizonyíték lehet a víz alatt élő idegenekre, és az idegen bázisok létezésére.

Különleges felvétel, egész pontosan egy kép került nemrég napvilágra, melyen egy különös, világító objektum látható a tenger feletti horizonton.

A felvételt olyannyira sok rejtély övezi, hogy elküldték szakértőknek analízisre, hogy megvizsgálják, hogy a rajta szereplő objektum mennyire valós.

Idegenek a víz alatt

Többször felmerült már az az érdekes felvetés, hogy az idegenek talán a tengerek, óceánok vízfelszíne alatt élhetnek kisebb kolóniákban, rejtett bázisokon.

Ezt azért sejtik így az emberek egy része, mert az idegenek szemmel láthatóan érkeznek valahonnan, rendszeresen látni őket, mégsem bukkantunk még egyetlenegy kolóniájukra sem.

Sokak szerint ez amiatt van, mert az idegenek a tengerekben rejtőznek előlünk. Az óceánok, és a vizek mélye kitűnő álca, ugyanis a tengereket, világóceánokat olyannyira nem vizsgáljuk kellő alapossággal, hogy napjainkban is csupán néhány százalékát ismerjük.

Konkrétan sokezer állatfaj élhet odalenn, melyekről nincs tudomásunk, így egy idegen fejlett faj is könnyen otthonra lelhet a mélyben.

Bázisok az óceáni aljzatba ágyazva

Nem lehet véletlen az sem, hogy az ufó észlelések egy igen nagy hányada óceánok környezetében történik. Nem egyszer voltak például hajósok szemtanúi annak, amint egy diszkosz emelkedett ki a vízből, majd tűnt el a felső atmoszférában.

Korábban is találtak már olyan érdekes anomáliákat az óceáni aljzat üledékében, mely egyértelműen arra utalt, hogy van valami odalenn. A Google Earth egyik felvételén például egy az üledékbe fúródott óriási csészealjat fedeztek fel.

Egyesek később azt gyanították, hogy az idegen objektum nem is lezuhant, sokkal inkább valamiféle titokzatos bányász tevékenységet végezhet az óceán alján. Talán ásványokat termel ki, vagy vizsgálódik.

Ilyen, és ehhez hasonló anomáliát már sokszor láttak az óceánok mélyén. Egyes teóriák szerint maga a Nagy buggy, a híres ismeretlen mélytengeri hang is egy idegen korongból jött, vagy egy földönkívüli bázisról.

Óceánba bukó repülő szerkezet

A most közzétett fotón valóban egy olyan objektum látható, vagy valamiféle anomália, mely egyértelműen mozgásban volt. A fénykép készítője szerint a következő pillanatban ez a valami az óceán vize alá bukott, majd véglege eltűnt.

A fényképet egyébként West Palm Beach-en készítették, Floridában.

Hogy pontosan mi látható rajta, arról mindenki csak találgat. Egy biztos: nem a nap játéka. A fotót ugyanis reggel, a felkelő napról készítették, azonban a nap kicsivel arrébb, sokkal nagyobb méretben látható a képen.

Több felvétel tanulsága szerint az idegenek képesek arra, hogy felhőszerű álcát, egyfajta láthatatlansági pajzsot vonjanak maguk köré, hogy így rejtsék el űrhajóikat a világ kíváncsi szemei elől.

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 27265





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet