Idegenek okozták a SpaceX rakéta balesetét?

2016. szeptember 4., vasárnap




Sokan észrevettek egy rejtélyes sötét tárgyat a SpaceX rakéta fellövéséről készült felvételen, közvetlenül akkor, mikor bekövetkezett a baleset. Vajon tényleg baleset történt, vagy az idegenek műve az egész? A rutinnak számító csütörtöki próba során azonban egy nem várt hiba miatt a rakéta, valamint a hasznos teher, a szatellit megsemmisült. A drámai eseményt videofelvételen rögzítették.

A drámai esemény közben azonban a felvételeken valami olyan dolgot vettek észre, ami akár egy azonosítatlan idegen objektum is lehet.

A sokkoló felvételeken ugyanis jól látni egy sötét foltot, mely feltehetően egy olyan mesterséges objektum, melyet nem sikerült azonosítani, de feltehetőleg nem emberi. SpaceX közleménye szerint annyi biztos, hogy a probléma a felső rakétafokozat oxigéntankjánál keletkezett, a rakéta-hajtóanyag betöltése közben. Nem sérült meg senki.

Egyre többen úgy gondolják ennek ellenére, hogy valószínűleg egy idegen objektum zavarta meg, vagy akadályozta szádékosan meg a SpaceX rakétájának indítását.

Az összeesküvés-elméletek hívei azt állítják, hogy ez egy idegen légi csapás, amely megakadályozta a kilövést. Többen odáig mennek, hogy az idegenek azt hitték, hogy nukleáris robbanófej van felerősítve a rakéta orrára, ezért akadályozták meg annak kilövését. A szkeptikusok akik óvatosságra intenek, inkább arra gondolnak, hogy egy madár, vagy valamiféle törmelék darabka látszik a felvételen. space-x-ufo Ennek ellenére az ufó hívők meg vannak győződve ennek az ellenkezőjéről. Sőt, állításuk szerint az idegenek nem véletlen semmisítették meg a rakétát. Számos történelmi jelentőségű eredmény fűződik a SpaceX nevéhez, így első rakétájuk,

a Falcon 1 volt az első magántőkéből megvalósult folyékony-üzemanyagú rakéta, amely elérte a világűrt.

Az idegenek nem akarják, hogy a magánszféra által pénzelt űrturizmus és űrverseny beinduljon, hiszen akkor egyre nehezebb lesz az emberi szemek elől elrejteni a titkos idegen Holdi bázisokat, és azokat amik a Föld körül keringenek...


Megtekintések száma: 5972





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet