Idegenek rabolták el, és megmutatták neki az univerzum titkát - állítja egy szemtanú

2017. január 15., vasárnap




Egy bizarr idegen elrablás élménybeszámolója.

Elképesztő beszámoló

Egy névtelenséget kérő férfi számolt be titokzatos élményéről, mely egy idegenek általi kapcsolatfelvételről, és elrablásról szól.

Elképesztően megdöbbentő tapasztalatokról számolt be az illető, aki elmondása szerint hajlandó hazugságvizsgálatnak is alávetni magát annak érdekében, hogy bebizonyítsa, az általa megélt dolgot nem csak kitalálta.

A férfi azt mondja, hogy az idegenek már nem először rabolták el őt, ám ez idáig ez volt a legintenzívebb élménye. 

Szerinte az idegenek nem véletlenül választanak ki embereket. Őket az elrablások során tanulmányozzák, különféle információkat kódolnak az agyukba.

Elárulták az univerzum titkát

A férfi azt állítja, a legutóbbi elrablás során nem csak egyszerűen elrabolták, hanem olyan információkat osztottak meg vele, mely alapjaiban írhatja át a világról alkotott képünket.

Az idegenek ugyanis elárulták, hogy nem az általunk is ismert, úgynevezett Ősrobbanás által jött létre a világegyetem. Mindezt egyfajta telepatikus kommunikáció során osztották meg vele.

Az idegnek állítása szerint az univerzumot egyetlen különleges, teljhatalmú entitás teremtette, akire csak úgy hivatkoznak, hogy "az egyetlen".

Neki van hatalmas mindenekfelett, és az elmondásuk alapján egy isteni lény, egy mindent tudó, korlátlan hatalommal rendelkező erő lehet. Az által megtudott információk alapján se nem élő, se nem holt dolog. Nincs neme sem, így nem férfi, és nem is nő.

Mindenért ő felel, mindenért, ami él és mozog, és ami elpusztul.


Csillagközi rezervátum

A Föld egy különleges, csillagközi rezervátumban van, ahol viszonylag elzártan élhetünk, és nem zavar, nem támad minket meg egyetlen idegen civilizáció sem. Ez az oka, hogy nem bukkantunk még rá idegen létformákra.

Ez a csillagközi rezervátum elmélete egyébként már több kutatóban felmerült, ez ugyanis megmagyarázná, miért nem bukkantunk még idegenekre, és feloldaná a Fermi-paradoxont.

Egyes idegenek fajok védelmeznek minket, míg mások be nem tartva a csillagközi egyezményeket, és ezen különös, teljhatalmú lény által hozott törvényeket, más civilizációkra törnének.

A férfi állítása szerint az idegenek azt mondták neki, hogy csak ez a csillagközi kötelék, ez az egyezmény védi meg bolygónkat, mely ha nem köttetett volna meg annak idején, már leigáztak volna minket más fajok.

Sáska jellegű idegenek szóródtak szét a galaxisban, akik egyik bolygóról a másikra vándorolnak, miután felélték annak összes tartalékát.

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 58222





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet