Igazi sárkánnyal találkozott egy barlangban, filmre is vette!

2017. június 4., vasárnap




Amikor közelebbről megnézni, megdöbbenve tapasztalja, hogy ez egy óriási tojás, melyből valami nagyobb méretű élőlény kelhetett ki. A következő percekben pedig elszabadul a pokol… Nagy kérdés, hogy valódi talált felvételről van szó, vagy csak egy ügyes átverésről.

Nagyon ijesztő és egyben bizarr videó került elő az elmúlt években, és kering azóta is az interneten.

A felvételen feltűnik egy igazi sárkány. Legalábbis látunk valamit, ami nagyon hasonlít egy sárkányra, és valóban jelen van a felvételen.

Egy férfi mászik egy viszonylag szűk és sötét, barlangjáratra hasonlító sziklás veremben. Nagyon sötét van, de a zseblámpájával megvilágít valami furcsát.

Amikor közelebbről megnézni, megdöbbenve tapasztalja, hogy ez egy óriási tojás, melyből valami nagyobb méretű élőlény kelhetett ki. A következő percekben pedig elszabadul a pokol…

A videóhoz kapcsolódóan rengeteg különféle, néhol még egymásnak is ellentmondó információ látott napvilágot.

Az egyik forrás úgy említi a videót, mint egy több évvel ezelőtt készült videót, melyet valójában egy elhagyatott barlang belsejében találtak egy ott heverő videó kamerában. A felvételen látható, illetve hallható illető, azaz a felvétel eredeti készítője soha nem került elő.

A videó végéhez kapcsolódóan sokak szerint ez azért lehet, mert az által alátott lény tényleg valódi volt, és a szerencsétlenül járt férfi a sárkány áldozata lett.

Egy másik teória szerint a férfinek sikerült elmenekülnie, majd a felvételt feltette a netre, ahol végül elterjedt többféle másolatban, lehetetlenné téve az eredeti forrás felkutatását az emberek számára.

Rengetek forrás van arról, hogy hol készülhetett a videó. Vannak, akik szerint Tibet hegyeinek egyik barlangjában, míg mások szerint valahol egy nem sűrűn lakott kínai hegyvidéken.

Megint más források Észak-Amerikát, vagy az Andok hegyvonulatainak járatait említik.

Az igazság az, hogy nem lehet biztosra tudni, pontosan hol készült a felvétel, sem azt, hogy mikor, de még a felvétel készítésének pontos körülményeit, és az illetőt is homály fedi.

Éppen ezért felhívjuk a figyelmet, hogy érdemes meglehetősen nagy fenntartásokkal kezelni mind a történetet, mind a videót.

Te mit gondolsz, hiteles lehet a felvétel?

OSZD MEG másokkal is!

paranormál hihetetlen kriptid kriptozoológia sárkányok sárkány


Megtekintések száma: 162494





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet