Így betegíti meg a világot a gyógyszeripar? Megszólalnak a bennfentesek!

2017. május 9., kedd




Volt orvosok beszélnek a rendszer titkairól, és arról a mechanizmusról, ahogy az egész gyógyszermaffia működik!

A gyógyszeripar egy olyan ipari halálgyárként működik, mely emberi életek millióit teszi tönkre minden pillanatban - állítja Dr. Mercola, aki korábban is az egészségügyben dolgozott.

Egy idő után azonban besokallt, és úgy döntött, hogy nem asszisztál ahhoz, ami az egészségügy keretein belül zajlik.

A gyógyszeripar, és az orvosok nem titkol célja ugyanis az, hogy potenciális gyógyszerfüggőket neveljenek belőlünk.

Nem csak ő volt az egyetlen, aki kilépve a rendszerből azóta kitálalt.

Elmondása szerint ugyanis egyre többen követik a példáját, és mernek felszólalni, beszélni a háttérben folyó dolgokról. Egyelőre azonban még mindig nincsenek elegen ahhoz, hogy változásokat kényszerítsenek ki a halálgyár részéről.

Csak egyetlen országban, Amerikában 2013-ban 23.000 amerikai polgár vesztette életét gyógyszer túladagolásban. A mellékhatások okozta szövődményekben való elhalálozás pedig ennél is jóval magasabb volt.

A gyógyszeripar egyetlen és legfőbb érdeke, hogy minden beteget, sőt, még az egészséges embereket is függővé tegye. Mindezt nagyon agyafúrt módon érik el, az alábbiak szerint:

- Elérik azt különféle szabályozásokkal, hogy napjainkra az ópiátok legyenek az elsőszámú alternatívák az enyhébb jellegű fájdalmakra is. Az ópiátok képesek már 14 nap alatt komoly függőséget kiváltani egy friss tanulmány szerint. Ráadásul rendszerint sokkal több napra írják fel egyes helyeken az orvosok, mint 14 nap...

- A rákos és egyéb nagy fájdalmakkal járó megbetegedések esetében pedig különféle egyéb fájdalomcsillapítók, narkotikumok vannak terjesztve.

- Egyre inkább megy a hosszabb távon szedhető ópiátok szedése, fogyasztása, elhallgatva, vagy nem különösebben említve azok függőséget okozó mellékhatásait.

- Az orvosok nagy része szintén elhallgatja recept felíráskor a tényeket, akárcsak a gyógyszerészek, hisz elemi érdekük, hogy pörögjön az egészségügyi gépezet, és folyamatosan menjen a profit termelése.

- Egyre hosszabb hatású ópiátokat, és egyéb szereket fejlesztenek ki, és javasolnak a betegeknek. Így 12 és még több órán át a szervezetben vannak ezek a káros szerek. Ráadásul a hatás elmúltával a fájdalom és az eredeti tünetek erősödnek...

A gyógyszerlobbi komoly erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy egyre több embert vonjon be ebbe az ördögi rendszerbe, mint fogyasztót. Kérdés, hogy hozzád mikor érnek el...

OSZD MEG másokkal is!

egészség feltáró egészség megelőzés gyógyszerlobbi gyógyszeripar gyógyszermaffia


Megtekintések száma: 90390





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet