Így gombol le pénzt az emberekről kitalált betegségekkel a gyógyszeripar!

2017. április 29., szombat




Egyre több orvos áll fel, és mond nemet annak a megbotránkoztató folyamatnak, ami az egészségügyön belül zajlik. Az orvosok szerint a gyógyszeripar újabbnál újabb betegségeket talál ki csak azért, hogy növelje a profitot, és az eladható tablettákat. OSZD MEG minél több emberrel, hogy ez ne mehessen így tovább!

Aki ma bekerül a gyógyszeripar spiráljába, főleg valami komolyabb betegséggel, az csak nagyon nehezen kerül ki onnan.

Arról van szó, hogy az orvosok, és az egészségügy egyszerűen nem engedi el a beteget.

Ma már egy szimpla rutinműtétet követen is kontrollra kell járni, és ilyen-olyan korábban nem létező (tehát megvoltak nélküle is az emberek) tablettákat, vitaminokat kell szedni, hogy ezzel is növeljük a gyógyszergyárak hihetetlen profitjait.

A gyógyszergyárosok és az orvosok kéz a kézben asszisztálnak egymásnak ehhez az egészhez, az emberiség történetének legnagyobb szellemi és egészségügyi holokausztjához.

Nem egy forrásból van bizonyíték rá, egyenesen orvosoktól, hogy a gyógyszergyártók, és főleg a pszichiátria megrendelésre talál ki egyes betegségeket.

Mindenképpen növelni akarják a profitot, és mivel nem lesz elég gyorsan több beteg ember a szándékosan félretájékoztató egészség kampányok által – melyek szintén megérnének egy misét – ezért egészséges emberekkel kell elhitetniük, hogy betegek.

Nem a legjobb példa, de a probiotikumpok, és egyéb, az antibiotikumok után szedendő tabletták is teljességgel feleslegesek, mégis rengeteg emberrel elhitetik, hogy szükség van rájuk. De ott vannak az úgynevezett terhességi vitaminok, melyről 2016-ban bizonyosodott be, hogy klinikailag igazoltan NINCS semmilyen kedvező hatásuk a terhesség alatt.

A pszichiátria pedig egyenesen a mestere annak, hogyan lehet elhitetni az egészséges emberekkel azt, hogy betegek.

A hiperaktivitás mint olyan a betegség egykori „felfedezője” szerint sem létezik, ezt egy ízben el is mondta.

Egy amerikai újságíró pedig ép elmével ment be különböző pszichiátriákra, hogy kiderítse, hogyan működik a folyamat.

Nem lepődött meg: szinte mindenhol mást mondtak neki, és az esetek 90%-ában kimutattak nála valami mentális zavart, annak ellenére, hogy semmi baja sem volt.

Sőt, valamilyen szempontból az teljesen természetes, ha bizonyos mértékű mentális zavarokkal küzd az ember, az viszont nem normális, hogy ezeket erőszakos rábeszéléssel próbálják meg kezeltetni az emberekkel.

Elhitetik velük, hogy ez rossz, és hibás „működés”, és gyógyszerekkel, tablettákkal lehet tőle megszabadulni.

Ezek a felírt és beszedett tabletták aztán komoly függést alakítanak ki az emberben, és mentálisan, később már orvostanilag is kimutatható károkat okoznak, így egy ördögi kör veszi kezdetét, és már ténylegesen van mire fogni a kezeléseket.

Egyre több orvos áll fel, és mondja azt, hogy elég volt ebből, de a rendszer még mindig nagyüzemben működik. OSZD MEG minél több emberrel, hogy ez ne mehessen így tovább!

OSZD MEG másokkal is!

egészség feltáró gyógyszerlobbi gyógyszeripar


Megtekintések száma: 72498





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet