Így hozták létre hamis okokkal a közel-keleti háborúkat: Amerika sötét titka...

2018. december 25., kedd




Hogyan vezetett hamis titkosszolgálati információkra alapozva a közel-keleti háborúk megindításához, Irak megszállásához, majd Afganisztán, Szíria, Líbia megtámadásához az a TERV, amit "Új Amerikai Évszázad Projektnek" neveznek és amiről a világ közvéleménye és ismerőseid 99%-a mai napig semmit sem tud.

Pedig 2001.szeptember 11-el vette kezdetét és Donald Trump 2018.december 20-i kijelentésekor sem ért még véget! Még akkor sem ha az amerikaiak Szíriából való hazahozataláról és az afganisztáni haderő létszámának csökkentéséről döntött!

Összeállítottam egy kis videót a "Háborúra készülve" című filmből, hiszen számtalan területen kapcsolódik a VilagHelyzete 2011 óta megjelent igazságfeltáró cikkeihez.

Ha már tényleg kivonulnak az amerikaiak végre Szíriából... az aktuális eseményekhez is kapcsolódik. Mára sokan elfelejtették, sőt nem is ismerik azt a tervet, aminek részeként háborút indítottak Irak, Afganisztán, Szíria, Líbia, Jemen ellen....

Mindezt hamisított információkra, az ENSZ és a világ megtévesztésére alapozva....

2001. 9/11 létrehozása csak a kezdet volt..., sőt Iraknak és Saddam Husseinnek soha nem voltak tömegpusztító fegyverei, Líbia és Kadhaffi még ma is békében élhetne, Szíriában soha nem robbant volna ki az egyik legpusztítóbb háború és Jemen nem lenne jelenleg a Föld legsúlyosabb humanitárius katasztrófája... A mostani bevándorlási invázió nem is létezne... De létezik, mert ez volt a terv!

Részletek a friss Shock & Awe c. filmből... Cikkekkel mellékelve....

"Új amerikai évszázad (háborús) projekt"

Abban a hónapban, amikor Szaddám bejelentette, hogy leváltja a dollárt, a „Projekt egy új amerikai évszázadért” elnevezésű szervezet, aminek történetesen tagja volt Dick Cheney, „Amerika védelmi stratégiáinak, erőinek és erőforrásainak újjáépítése az új évszázadra” címen dokumentumot bocsátott ki.

Miként manipulálja a láthatatlan hatalom a politikát és a fősodratú médiumokat? Ismertető F. William Engdahl A gondolatgyárak című kötetéről.

F. William Engdahl - A gondolatgyárak című könyvéből részlet - Miként manipulálja egy láthatatlan hatalom a politikát és a fősodratú médiát

A szerző könyvének 8. fejezete ismerteti a demokrata párti Új Amerikai Biztonság Központja (Center for New American Security) nevű gondolatgyárat. Ennek léte, írja Engdahl, bizonyítja, hogy a demokrata pártiak is lehetnek héják.

De az Obama-kormány nem csak a Közel-Keleten fejtette ki illegális tevékenységét. Amikor Ukrajna demokratikusan megválasztott elnöke, Viktor Janukovics 2013 novemberében bejelentette, nem a társult EU-tagságot fogadja el, hanem egy jobb ajánlatot Oroszországgal és az Eur­ázsiai Gazdasági Unióval történő együttműködést, az Obama-kormány néhány órán belül színes forradalmat robbantott ki, amelyet ezúttal az Euromajdan-tiltakozásnak neveztek.

Bush elnökségének katonapolitikája messzemenően egy befolyásos republikánus gondolatgyár, a Project for a New American Century (Új Amerikai Évszázad Projekt – PNAC) munkája volt.

PNAC kinyilvánított célja a globális vezetés biztosítása Amerikának, valamint a katonai erő és az erkölcsi egyértelműség politikája.

Ahogyan David Rockefeller trilaterális bizottsága Carter elnök hivatala idején a hetvenes években az Egyesült Államok kül- és biztonságpolitikáját szó szerint irányította, ....

ugyanazt tette Bush elnök idején a PNAC Dick Cheney-n, Donald Rumsfelden, Paul Wolfowitzon és Richard Perle-en át az elnökség minden fontos politikai posztján.

A PNAC-hoz tartozott még a vezető republikánus háborús héja John McCain szenátor és későbbi amerikai elnökjelölt.

A PNAC azt a feladatot tűzte ki maga elé, hogy lobbista munkájával elérje a Pentagon hadi kiadásának igen jelentős növelését... 

OSZD MEG másokkal is!

politika háborúk botrány titkok játszmák


Megtekintések száma: 15467





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet