Így kapták el, és tartották a helyszínen a Finsbury parkban ámokfutó terroristát a muszlimok!

2017. június 19., hétfő




Megdöbbentő, nyugalom megzavarására alkalmas felvételek a támadást követő percekről.

Hajnalban borzalmas dolog ismétlődött meg Londonban. ismét egy furgon hajtott a tömegbe a Finsbury Parknál lévő mecset közelében.

A támadásban egy ember már biztosan meghalt, és legalább 10 sérült van. Még zavaros, hogy pontosan mi és hogyan történt, de az azóta elhunyt áldozatot a szemtanúk beszámolója alapján leszúrta a furgonból előmászó férfi.

Egy videó látott napvilágot a támadásról, melyen azt láthatjuk, ahogyan muszlimok próbálják meg lefogni, és a helyszínen tartani a terroristát a rendőrök kiérkezéséig.

A rendkívül felkavaró felvételen látszik, hogy a férfi megpróbál elmenekülni a helyszínről, ezt azonban a dühös muszlimok nem hagyják.

Megdöbbentő, de majdnem lincselésbe torkollt az egész jelenet, és a beszámolók alapján végül egy imám csitította le a tömeget, akik meg akarták ölni az elkövetőt!

Egyelőre a hatóságok nem kezelik hivatalosan is terrortámadásként az esetet, annak ellenére, hogy sokak szerint ez is egyértelműen egy hasonló indíttatású támadás volt. Az ügyben hamarosan várható bővebb tájékoztatás.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség terrorizmus terror terrortámadás


Megtekintések száma: 168271





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet