Így kegyetlenkednek az állatokkal, melyekből egyes gyorsétterem láncok csirkefalatkái készülnek!

2018. november 15., csütörtök




Megrázó felvétel arról, hogy mennyit is jelent ezeknek a cégeknek az állati méltóság... Szerinted is felháborító? OSZD MEG másokkal is!

Ennél felháborítóbb videót nem mostanában fogsz látni, az egyszer biztos. Vajon az ellenállhatatlanul finom csirkefalatkáknak ez lenne a titkos összetevője? A kegyetlenkedés?

Az ironikus kérdés után azonnal szeretnénk megjegyezni, hogy a szóban forgó videó egy adott gyorsétteremlánccal szerződésben lévő csirkefarmon készült ugyan, de a többi gyorséttermi csirkefarmra is jellemző. Éppen ezért nem is említünk konkrét neveket, mert napestig lehetne sorolni a bűnös élvezeteket nyújtó vállalatokat.

Ijesztő, és nagyon sokkoló, hogy hogyan is kezelik a levágás előtt álló állatokat.

Semmilyen méltóságot nem adnak meg nekik, és gyakran a saját mocskukban, váladékukban toporognak napokig étlen-szomjan, mire végül "megsemmisítik" - vagy inkább leölik - őket.

A kisfilmet a T & S Farm-on forgatta egy a Mercy for Animals nevű állatvédő szervezet riportere Dukedom-ban, Tenessee államban. A riporter munkára jelentkezett a farmon.

Az aktivista mindvégig rejtve maradt, nem fedte fel kilétét. Amit azonban ott látott és tapasztalt, azt állítása szerint soha nem fogja elfelejteni, és olyan mélyen érintették, hogy alapjaiban gondolta át azt, hogy mi folyik az élelmiszeriparban világszerte.

A 2 hónap alatt, amíg tot dolgozott, látta, hogy a csirkéket szöges botokkal gyepálták, gyakran verték őket, vagy rátapostak a fejükre.

Elmondható, hogy egyes csirkefarmok dolgozói igazi szadista elmebetegek, a legkisbeb túlzás nélkül.

Ugyanis egy kutatás már korábban kimutatta, hogy aki képes kegyetlenkedni az állatokkal, azoknál gyakran az ember a következő lépés... Erről ennyit!

A cég, mellyel szerződésben állt a szóban forgó farm, azonnal reagált a kisfilm kikerülés óta az esetre igen álszent módon:

"Hisszük, hogy az állatokkal való törődés gondoskodással és az állatok iránti tisztelettel kell történjen, és mindez nagy része egy láncétterem működtetési politikájának. A videoban látott viselkedési formát teljességgel elfogadhatatlannak tartjuk. Azóta a Tyson Foods- a McDonalds beszállítója és a McDonalds is felmondták a szerződésüket ezzel a gazdával."

Ennek ellenére tegyük fel, hogy valóban nem sáros a cég. A jelentések szerint azonban azóta is több tucat hasonló eset történik nap mint nap minden államban, és ez még csak Amerika. Világszerte még több kegyetlenkedés történik.

Szóval az a csirkefalat, amit annyira jóízűen eszel az étteremláncokban, na az a falat egy kegyetlenül megkínzott, méltatlan körülmények között leölt állat húsa, melyet ráadásul még tele is nyomtak neked vegyi anyagokkal, és egyéb habzásgátló anyagokkal is.

Előre figyelmeztetünk, hogy a lenti videó nagyon kegytelen, és brutális, ezért csak az nézze meg, aki bírja az ilyet idegekkel!

OSZD MEG másokkal is! 

érdekes érdekesség feltáró élelmiszeripar botrány


Megtekintések száma: 58157





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet