Így leplezte le az ufókat Kanada volt védelmi minisztere egy közmeghallgatáson!

2017. június 22., csütörtök




"A Földön élnek földönkívüliek, legalább ketten az amerikai kormánynak dolgoznak. Az emberiségnek joga van tudni a létezésükről és a már kialakult együttműködésről." - állította.

Az ufóügyi közmeghallgatáson, melyet korábbi amerikai kongresszusi képviselők szerveztek ég 2013-ban, annak idején Kanada korábbi védelmi minisztere, Paul Hellyer is felszólalt.

Megdöbbentő, már-már sokkoló kijelentésekkel állt a bizottság elé. Elmondta ugyanis, hogy a földönkívüliekkel és az ufókkal kapcsolatos észlelések nem légbőlkapottak.

vagyis az ufójelenség nagyon is valós, és földönkívüliek irányítják Amerikát.

A 89 éves Hellyer szerint nemcsak az biztos, hogy léteznek földönkívüliek, de legalább ketten az amerikai kormánynak dolgoznak.

Már 2012-ben drasztikusan emelkedni kezdett az ufó észlelések számra, ami azóta 2017-re a tetőre hágott.

A védelmi miniszter elmondta, hogy legalább négy különféle fajba sorolhatóak a Földön tartózkodó, állomásozó, és esetenként tömegeket manipuláló idegenek.

Szerinte a második legnagyobb fenyegetés jelenleg a globális felmelegedés, melyet azért nem tudunk megoldani, mert ehelyett az olajért háborúzunk és végtelenül bugyuta a bank- és pénzügyi rendszerünk.

Szerinte az egész emberi társadalom idővel össze fog omlani, mivel egy titkos magánhatalom tartja kézben a kormányokat, melyek mögött feltehetően talán nem is emberi lények állnak.

Sokan gondolták az meghallgatás után, hogy Paul Hellyernek elgurult a gyógyszere, de korábban és azóta is mindenki egy megbízható, hiteles szakembernek nevezte, aki mindig tudta, miről beszél.

Évezredek óta látogatnak a Földre földönkívüliek, nekik köszönhetjük a mikrochipeket és az üvegszálat, melyek az ő lezuhant járműveikből kerültek az emberekhez, annak idején a Roswellnél lezuhant ufó-incidens nyomán.

Szerinted egy megfáradt, nyugdíjazott védelmi miniszterről van szó, vagy tényleg tud valamit?

OSZD MEG másokkal is! 

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 153387





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet