Így mentette meg a lefolyócsőben ragadt, halálraítélt kiscicát a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat – VIDEÓ

2017. július 8., szombat




Döbbenet, mekkora erőfeszítéseket tettek egy kismacska életének megmentéséért. OSZD MEG másokkal is, mert minden tiszteletet megér!

A Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat alaposan kitett magáért, és egy igen látványosra, egyben feszültség telire sikeredett videóban mutatták be, ahogyan megmentenek egy kiscicát a halál torkából.

A kismacska - akit Wilsonnal neveztek el - ugyanis nem tudni milyen okokból és hogyan, de egy lefolyó csőben ragadt.

A szerencsétlen állat nem tudott aztán később kiszabadulni, és kétségbeesetten nyávogni kezdett. Hosszú órákkal később figyelt fel rá egy biciklis csoport.

Ők hallották meg a nyávogást, és nem tétovázva azonnal riasztották az állatmentőket, akik hamar ki is érkeztek a helyszínre.

A Pilis-Budai Kutyamentők Közhasznú Egyesület munkatársai kiérkezve látták, hogy ide speciális segítség kell, ekkor riasztották a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat csapatát.

Csak nekik volt ugyanis olyan speciális eszközük, amivel egyáltalán hozzá tudtak kezdeni a mentéshez. Órákig csak azért küzdöttek, hogy a csőkamerát egyáltalán át tudják bújtatni az állat testén.

Érdemes végig nézni a videót, és MEGOSZTANI minél több emberrel. Megdöbbentő látni azt, hogy mekkora erőfeszítéseket tesznek egyesek azért, hogy ilyen apró állatok életét megmentsék. Mert a legkisebb élet is számít...

OSZD MEG másokkal is! 

érdekes érdekesség megható állatok


Megtekintések száma: 51831





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet