ÍGY ÖLNEK MEG a gyógyszerek: mellékhatás – vagy inkább halálhatás – kisokos!

2018. február 2., péntek




A pszichiátria és a gyógyszeripar együttesen több ember haláláért felelős, mint az első és második világháború együttvéve… ha tovább olvasol, beavatunk ennél is meghökkentőbb „kulisszatitkokba”.

A gyógyszeripar az egyik legprofitálóbb üzlet ma a világon. Nála nagyobb talán csak a fegyvergyártás lehet.

Pirulára mindig szükség van, hiszen beteg ember is mindig van. Ha meg épp nincs, akkor csinálnak!

Legalábbis így lehetne leginkább jellemezni röviden és tömören a mai egészségügy lényegét.

AZ egészet a pénz hajtja, és ez a nagy baj, mivel így nem az egyénre, hanem a profitra koncentrálnak. Ez pedig végzetes dolgokat szül…

Tudtad, hogy nagyon sokan hazánkban is a gyógyszerek mellékhatásaitól halnak meg? Ha pedig nem ebben, akkor a mellékhatások által hosszabb távon kiváltott szövődményekbe.

Merthogy a gyógyszerek nagy része nem huzamos ideig való szedésre van tervezve, de az orvosok erre fittyet hányva szokták előírni a szedési adagokat – tisztelet a kivételnek, mert azok mindig vannak.

A gyógyszerek nem természetes anyagok. Természetellenesek, még akkor is, ha alkalomadtán életeket mentenek. Ez nem elvitatható, és az sem, hogy szükség van rájuk.

Az azonban szintén nem vitatható, hogy az orvosok, és főleg a gyógyszeripar nagymértékben túlértékeli őket, és az előfordult már nem egyszer a történelem folyamán, hogy egyes szerekből erősen egészségkárosító hatásúkat írtak fel.

Elég csak utána járni, hány olyan eset létezik, amikor utólag derült ki egy adott gyógyszertől, hogy káros.

És ez még a jobbik eset, ugyanis voltak olyan botrányok is, melyek olyan pirulákhoz, vagy épp injekciókhoz volt köthető, melyek generációk múlva jelentkező deformitásokkal, vagy mutációkkal sokkolták a tudományt.

A fenti eset csak egy a sok olyan eset közül, melyre a gyógyszergyárak nem büszkék, és legszívesebben el is tüntetnék a történelemből…

Ezek után mindig érdemes észben tartani: csakis akkor szedj gyógyszert, ha feltétlenül szükség van rá, mert minden felesleges pirulával őket gazdagítod, ráadásul rombolod a szervezeted.

egészség életmód eltitkolt tények gsyógyszeripar


Megtekintések száma: 76569





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet